WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Sugestii Blenduri


Aromaterapia este o terapie complementară care implică utilizarea uleiurilor esențiale, care sunt extracte naturale aromatice din plante. Aceste uleiuri esențiale sunt utilizate pentru a ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate, a stării de spirit și a calității somnului.

 Uleiurile esențiale sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în masaj, în creme și loțiuni pentru corp, în băi relaxante, în inhalatoare, în difuzoare și multe altele. Ele pot fi folosite și în tratamente medicale complementare, cum ar fi în gestionarea durerii și a anxietății.

 Există numeroase beneficii asociate cu utilizarea uleiurilor esențiale în aromaterapie. Acestea pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale, a nivelului de stres și anxietate, pot îmbunătăți somnul și pot ajuta la ameliorarea durerilor de cap. Uleiurile esențiale pot fi, de asemenea, utilizate pentru a îmbunătăți starea de spirit și a reduce simptomele depresiei.

 De asemenea, uleiurile esențiale pot fi utile în tratarea problemelor respiratorii, cum ar fi sinuzita și astmul. Unele uleiuri esențiale pot ajuta la reducerea inflamației și pot avea proprietăți antibacteriene și antivirale.

 Una dintre principalele motive pentru care uleiurile esențiale sunt din ce în ce mai folosite este faptul că sunt produse naturale și, prin urmare, sunt considerate a fi mai sigure decât produsele chimice. De asemenea, există o creștere a interesului pentru terapiile complementare și alternative în general, ceea ce a dus la o creștere a utilizării uleiurilor esențiale în aromaterapie.

 Înainte de a utiliza uleiuri esențiale în tratamentul unei probleme de sănătate, este important să discutați cu un medic sau cu un terapeut în aromaterapie. Uleiurile esențiale pot fi foarte concentrate și pot avea efecte secundare dacă nu sunt utilizate corect.

 Am creat acesta sectiune unde ne dorim sa adaugam diferite retete de amestecuri special create pentru o problema de sanatate.

Iată câteva sugestii de blenduri de uleiuri esențiale pentru diverse probleme de sănătate:

Pentru somn:

2 picături de ulei esențial de lavandă

2 picături de ulei esențial de lemn de cedru

2 picături de ulei esențial de portocală dulce

Aceste uleiuri esențiale pot ajuta la relaxarea și liniștirea mintii și a corpului, promovând un somn odihnitor.

Pentru imunitate: 

2 picături de ulei esențial de eucalipt

2 picături de ulei esențial de lemongrass

2 picături de ulei esențial de arbore de ceai

Aceste uleiuri esențiale pot ajuta la întărirea sistemului imunitar și la lupta împotriva infecțiilor.

Pentru varice:

2 picături de ulei esențial de busuioc

2 picături de ulei esențial de cypress

2 picături de ulei esențial de ienupăr

Aceste uleiuri esențiale pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și la reducerea inflamației, ameliorând astfel simptomele varicelor.

Pentru răceală:

2 picături de ulei esențial de eucalipt

2 picături de ulei esențial de lămâie

2 picături de ulei esențial de mentă

Aceste uleiuri esențiale pot ajuta la ameliorarea congestiei nazale, a durerilor de cap și a altor simptome ale răcelii. De asemenea, pot ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate și a sistemului imunitar.

 Este important să utilizați întotdeauna uleiuri esențiale de înaltă calitate și să le diluați corespunzător înainte de utilizare. De asemenea, asigurați-vă că verificați cu un terapeut în aromaterapie sau cu un medic înainte de a utiliza aceste blenduri de uleiuri esențiale.