WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Termeni & Conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Taurus Design & CO SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesata în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastră se supune Termenilor si condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă intelegerea dintre parti.

Relația dintre părti este guvernată de urmatoarele acte normative:

- OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

- OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor incheiate cu profesioniștii

- Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor în relația cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislatia europeană privind protecția consumatorilor.

- Legea 365/2002 privind comerțul electronic

SC Taurus Design & CO SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://www.amazingoils.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce părtial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului https://www.amazingoils.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Taurus Design & CO SRL si a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr.8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fara acordul SC Taurus Design & CO SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislației în vigoare.Domeniul https://www.amazingoils.ro este deținut de către SC Taurus Design&CO SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabila scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe https://www.amazingoils.ro sunt importate și comercializare de SC Taurus Design & CO SRL. Prețurile produselor sunt afișate pe site, în lei ,și includ TVA-ul.Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Plasare comandă

Pentru că fiecare client este diferit, avem pentru fiecare mai multe modalități de a realiza o comandă cu produsele de pe Amazingoils.ro

Vă invitam să accesați produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va interesează.

1. Prin comandă directă de pe site:

- Pentru a plasa o comandă pe Amazingoil.ro,vă invităm să vă uitați la produsele existente pe site.

- Când găsiți ceea ce căutați apăsați pe butonul din dreapta ‘Adaugă în Coș’,selectând cantitatea și gramajul dorit.

- În ‘Coșul Meu’ puteți vedea toate produsele adăugate pe o comandă iar când terminați  cumpărăturile, trebuie să apăsați pe butonul ‘Finalizează Comanda’.

- Apoi specificați datele de livrare și facturare și modalitățile de plată.

Verificați la sfârșit datele completate și apăsați pe butonul trimite comanda. Imediat veți primi un mail de confirmare a comenzii realizate urmând sa fiți contactat în 24 de ore de către un consultant

Amazingoils.ro

2. Prin telefon:

Vă asteptăm zilnic de luni până vineri între 09:00 la 17:00. la telefonul 0760707224, pentru a plasa o comandă sau pentru orice altă intrebare aveti la dispozitie si whatsapp si messenger.

3. Printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de contact:

Vă așteptăm mesajele dumneavoastră pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari.

Ne luam angajamentul să vă raspundem în maxim 24 de ore în timpul săptămânii și 48 de ore în

timpul weekendului.

Transportul este GRATUIT,pentru cumparături de minim 200 lei!

Livrare produse

- Livrarea comenzilor se face prin curier rapid : URGENT CARGUS  ,doar pe teritoriul României

- Produsele se pot livra pe tot teritoriul Romaniei.

- Pentru comenzile de minim 200 lei (fără taxa de transport), livrarea este gratuită pe întreg teritoriul României prin URGENT CARGUS

- Pentru comenzile mai mici de 200 de lei, taxa de transport este de:

   * 20 lei prin URGENT CARGUS,DPD, SAMEDAY,FAN CURIER,GLS.

- Taxa de transport este valabilă pentru orice localitate din România dacă alegi să-ți trimitem coletul prin URGENT CARGUS sau prin oricare alta firma de curierat în cazul în care preferi o altă firmă de curierat.

- Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00

- Timpul de transport nu depinde de noi și este în totalitate responsabilitatea curierului

- Livrarea produselor poate dura pana la 2 zile lucrătoare. Pentru comenzile plasate până în ora 13, livrarea se poate face în aceeași zi,în limita numărului de colete. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii

- Nu ne asumăm întârzierile datorate aglomerării transporturilor în perioade aglomerate dinan (de ex. Black Friday,în preajma sărbătorilor de iarnă sau de Paști, etc.).

Plată comenzii:

Pentru a vă face cumpărăturile mai plăcute și mai usoare, pe AmazingOils.ro vă punem la dispoziție trei modalităti de plata din care să alegeți:

- Online cu card bancar Visa sau Mastercard; Plata este securizată total prin partenerul nostru NETOPIA Payments.

Plata se face pe o pagină redirectionată și securizată de NETOPIA Payments . Datele completate de dumneavoastră sunt în siguranță, astfel AmazingOils. nu dispune, nu are acces la datele dumneavoastră bancare.

- Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar în contul firmei SC Taurus Design&co SRL deschis la banca Transilvaniain contul R044BTRLRONCRT0244657503 .În cazul plății facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt în sarcina plătitorului.

- Numerar la livrare;

Retur produse:

Dacă ești nemulțumit de ceea ce primești, acum poți sta liniștit: returul este GRATUIT !

Potrivit OUG nr 34/2014, ai dreptul să returnezi unul sau mai multe produse sau să renunți la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesie a bunului, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Dacă dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne contactezi prin email la contact@amazingoils.ro sau prin telefon la numărul 0723133501.

Returul se poate face prin orice firmă de curierat, nu și prin Poșta Română. După verificarea și emiterea facturii storno, contravaloarea produselor returnate se va vira în contul bancar indicat, în maxim 14 zile de la primirea produselor,în contul indicat de tine.

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

Poți returna produsele din orice motiv, sau chiar fără niciun motiv. Singura conditie este să nu fi desigilat mai mult de jumatate din produsele comandate.

Credem că o decizie privind returul marfii o poți lua dupa ce evaluezi jumatate din comandă, nefiind necesar să deschizi toate produsele.

Costul returului mărfii va fi suportat de către  S.C. Taurus design&co SRL!

Vă mulțumim!