WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Păduchi

Uleiuri esentiale pentru paduchi de la AmazingOils 

Păduchii sunt insecte parazitare care trăiesc pe scalp și se hrănesc cu sângele uman. Aceștia se pot răspândi prin contact direct cu persoanele infestate sau prin intermediul obiectelor personale, cum ar fi perii de păr, căști, mănuși etc.

 Uleiurile esențiale pot fi utile în tratarea infestării cu păduchi. Unele dintre cele mai eficiente uleiuri esențiale în lupta împotriva păduchilor :

 Uleiul esențial de arbore de ceai: Acesta are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii și poate fi eficient în uciderea păduchilor și prevenirea răspândirii infecției.

Uleiul esențial de lavandă: Acesta are proprietăți calmante și poate ajuta la reducerea iritației și inflamației cauzate de infestarea cu păduchi.

Uleiul esențial de eucalipt: Acesta are proprietăți antimicrobiene și poate ajuta la prevenirea răspândirii infecției cu păduchi. 

Uleiul esențial de mentă: Acesta are proprietăți antiinflamatorii și analgezice și poate ajuta la ameliorarea senzației de mâncărime și iritație cauzate de infestarea cu păduchi.

 Pentru a utiliza uleiurile esențiale în tratamentul infestării cu păduchi, puteți amesteca 10-15 picături din unul sau mai multe dintre aceste uleiuri cu o lingură de ulei de nucă de cocos sau de măsline. Aplicați amestecul pe scalp și masati delicat timp de 15-20 de minute, apoi acoperiți capul cu o cască de duș și lăsați să acționeze timp de 2-3 ore. Clătiți părul cu apă caldă și șampon și pieptănați părul cu un pieptene special pentru păduchi pentru a elimina păduchii și ouăle acestora.

  Uleiul esențial de cuișoare: Acesta are proprietăți antimicrobiene și antifungice și poate fi eficient în uciderea păduchilor și prevenirea răspândirii infecției.

Uleiul esențial de busuioc: Acesta are proprietăți antimicrobiene și poate ajuta la prevenirea răspândirii infecției cu păduchi. 

Uleiul esențial de rozmarin: Acesta are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii și poate ajuta la ameliorarea senzației de mâncărime și iritație cauzate de infestarea cu păduchi.

 Uleiul esențial de oregano: Acesta are proprietăți antimicrobiene și antifungice puternice și poate fi eficient în uciderea păduchilor și prevenirea răspândirii infecției.

 Este important să diluați uleiurile esențiale într-un ulei de bază (cum ar fi uleiul de nucă de cocos sau de măsline) înainte de utilizare și să respectați instrucțiunile de utilizare. De asemenea, este important să fie folosite cu precauție și să nu fie utilizate în exces, deoarece pot fi iritante pentru piele și pot cauza reacții alergice la unele persoane. Este întotdeauna recomandat să consultați un medic înainte de utilizarea oricărui tratament alternativ.

 Consultați un medic înainte de a utiliza uleiuri esențiale pentru a trata infestarea cu păduchi și să urmați cu strictețe instrucțiunile de utilizare a acestora.

 

 Puricii sunt insecte mici, de culoare neagră sau maro-roșcată, care se hrănesc cu sângele animalelor și oamenilor. Aceștia se pot găsi în orice mediu și pot fi transmiși prin contactul cu animale infectate sau prin obiecte contaminate, cum ar fi păturile sau covoarele.

 Există unele uleiuri esențiale care pot fi utile în tratarea infestării cu purici. Iată câteva exemple:

 Uleiul esențial de lavandă: Acesta are proprietăți repelente și poate ajuta la îndepărtarea puricilor de pe animale și obiecte.

 Uleiul esențial de mentă: Acesta are proprietăți repelente și poate ajuta la îndepărtarea puricilor.

 Uleiul esențial de eucalipt: Acesta are proprietăți repelente și poate ajuta la îndepărtarea puricilor.

 Uleiul esențial de citronella: Acesta are proprietăți repelente și poate ajuta la îndepărtarea puricilor.

 Pentru a utiliza uleiurile esențiale în tratarea infestării cu purici, acestea pot fi diluate într-un ulei de bază (cum ar fi uleiul de cocos sau de măsline) și aplicate pe pielea animalelor sau pe obiectele contaminate. Este important să utilizați uleiurile cu precauție și să respectați instrucțiunile de utilizare, deoarece pot fi iritante pentru piele și pot cauza reacții alergice la unele persoane. Este întotdeauna recomandat să consultați un medic veterinar înainte de utilizarea oricărui tratament alternativ pentru animale. De asemenea, pentru a preveni infestarea cu purici, este important să mențineți o igienă adecvată a locuinței și a animalelor de companie, precum și să utilizați produse de prevenire a infestării cu purici, cum ar fi colarele sau pipetele antipurici pentru animale.

Uleiurile esențiale pot fi utilizate pentru a îndepărta puricii de pe animale prin aplicarea lor pe pielea animalelor sau pe hainele și păturile lor. Iată un mod simplu de a utiliza uleiurile esențiale pentru a scăpa de puricii animalelor:

 Diluați uleiul esențial într-un ulei de bază, cum ar fi uleiul de cocos sau de măsline, într-un raport de 1-2%.

 Aplicați amestecul pe pielea animalului, evitând zona ochilor, nasului și gurii. Puteți utiliza o sticluță cu pulverizator pentru a aplica amestecul uniform.

 De asemenea, puteți aplica amestecul pe hainele, păturile și zonele în care animalul își petrece mult timp, cum ar fi canapelele și patul.

 Repetați procedura zilnic, până când puricii sunt îndepărtați complet.

 Este important să utilizați uleiurile cu precauție și să respectați instrucțiunile de utilizare, deoarece pot fi iritante pentru piele și pot cauza reacții alergice la unele animale. Este întotdeauna recomandat să consultați un medic veterinar înainte de utilizarea oricărui tratament alternativ pentru animale. De asemenea, pentru a preveni infestarea cu purici, este important să mențineți o igienă adecvată a locuinței și a animalelor de companie, precum și să utilizați produse de prevenire a infestării cu purici, cum ar fi colarele sau pipetele antipurici pentru animale.

 LAVANDA - Ulei esential 100% pur - LAVANDIN (Lavendula Hybrida var. Grosso) 15ml LAVANDA - Ulei esential 100% pur - LAVANDIN (Lavendula Hybrida var. Grosso) 15ml
Nou
Model: 63
Lavandinul este un hibrid intre Lavandula Angustifolia si Lavandula Latifolia, mai viguros si mai productiv decat lavanda, ce contine mai mult ulei volatil. Uleiul esential de lavandina are un miros placut si intens asemanator lavandei, insa mai camforat decat al lavandei  clasice.I n industria..
89,90Lei
Fără TVA:89,90Lei
Model: 58
     LAVANDA FINA/LAVENDER (Lavandula angustifolia) 15 ml apasa aici!Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Este un ulei care poate preveni și poate echilibra în egală măsură. Cel mai des este folosit pentru sprijinul..
49,90Lei
Fără TVA:49,90Lei
Model: 64
       LAVANDIN / (Lavendula Hybrida var. Grosso) 15ml apasa aici        Lavandinul este un hibrid intre Lavandula Angustifolia si Lavandula Latifolia, mai viguros si mai productiv decat lavanda, ce contine mai mult ulei volatil. Uleiul esential de lavand..
39,00Lei
Fără TVA:39,00Lei
 TAMAIE SI PIPER NEGRU-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml -ulei esential de Tamaie si ulei esential de Piper negru TAMAIE SI PIPER NEGRU-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml -ulei esential de Tamaie si ulei esential de Piper negru
Nou -6 %
Model: 104
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
168,90Lei 178,90Lei
Fără TVA:168,90Lei
Model: 32
    Cuişoarele sunt mugurii uscaţi ai florii arborelui de cuisoare Syzygium aromaticum(numit şi Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata), un arbust mereu verde, asemănător viţei-de-vie. Mugurii se recoltează înainte de a se deschide, având o formă de..
54,90Lei
Fără TVA:54,90Lei
MUSCATA -Ulei esential 100% pur - GERANIUM (Pelargonium graveolens )15ml MUSCATA -Ulei esential 100% pur - GERANIUM (Pelargonium graveolens )15ml
Nou -12 %
Model: 44
ULEIUL DE  GERANIUM  5 ML >>AICI!!                Uleiul Esențial de Geranium este extras din planta de Mușcată, ce are ca denumirea botanică Pelargonium graveolens. Zonele în care această plantă a fost  utilizată, încă din antichitat..
75,00Lei 85,00Lei
Fără TVA:75,00Lei
TAMAIE SI LAVANDA GROSSO-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml ulei esential de Tamaie si ulei esential de Lavanda grosso TAMAIE SI LAVANDA GROSSO-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml ulei esential de Tamaie si ulei esential de Lavanda grosso
Nou -6 %
Model: 94
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
159,80Lei 169,80Lei
Fără TVA:159,80Lei
TAMAIE SI VETIVER-Set 2 uleiuri esentiale 100%pur-15 ml ulei esential de Tamaie si ulei esential de Vetiver
Nou -6 %
Model: 106
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
164,90Lei 174,90Lei
Fără TVA:164,90Lei
TAMAIE SI ANASON STELAT-Set 2 uleiuri esentiale 100%pur- 15 ml - ulei esential de Tamaie si ulei esential de Anason stelat TAMAIE SI ANASON STELAT-Set 2 uleiuri esentiale 100%pur- 15 ml - ulei esential de Tamaie si ulei esential de Anason stelat
Nou
Model: 105
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
198,90Lei
Fără TVA:198,90Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)