WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Migrenă

Uleiuri esentiale pentru migrena de la AmazingOils 

Migrenele sunt o formă de cefalee recurentă caracterizată prin dureri puternice de cap, însoțite adesea de greață, sensibilitate la lumină și sunet, precum și alte simptome. Migrenele pot fi declanșate de diferiți factori, cum ar fi stresul, anumite alimente, modificările hormonale și lipsa de somn.

 Pentru a evita migrenele, este important să identificați factorii declanșatori și să încercați să-i evitați sau să-i minimizezi. Acestea pot include menținerea unui program regulat de somn, evitarea alimentelor și băuturilor care declanșează migrenele (cum ar fi ciocolata, vinul roșu și cafeaua), evitarea stresului excesiv și menținerea unui stil de viață sănătos.

 Există mai multe uleiuri esențiale care pot ajuta la ameliorarea simptomelor migrenei și la reducerea frecvenței și intensității acestora. 

Uleiul esential de cardamom:

Uleiul esențial de mentă: poate ajuta la reducerea durerii de cap și a greaței.

Uleiul esențial de lavandă: poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate fi util pentru inducerea somnului.

Uleiul esențial de eucalipt: poate ajuta la deschiderea căilor respiratorii și la reducerea congestiei sinusale.

Uleiul esențial de busuioc: poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a durerii de cap.

Uleiul esențial de tămâie: poate ajuta la reducerea inflamației și a tensiunii musculare, care pot fi implicate în migrene.

 Unele cercetări au sugerat că uleiul esențial de ienupăr poate ajuta la reducerea frecvenței și intensității migrenelor prin reducerea inflamației și a tensiunii musculare. În plus, proprietățile sale antispasmodice pot ajuta la relaxarea vaselor de sânge și la îmbunătățirea circulației sanguine.

Uleiul esențial de Wintergreen poate fi util în ameliorarea durerilor de cap și a migrenelor, datorită proprietăților sale analgezice și antiinflamatorii. Acest ulei esențial conține un compus numit salicilat de metil, care este similar cu acidul salicilic (aspirina) și poate ajuta la reducerea durerii și inflamației.Cu toate acestea, este important să utilizați uleiul esențial de Wintergreen cu precauție, deoarece poate fi toxic în doze mari și poate provoca iritații ale pielii și ale tractului respirator. De asemenea, ar trebui evitat de către persoanele cu alergie la aspirină sau cu afecțiuni renale sau hepato-biliare.

 Uleiul esențial de Ylang-Ylang este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și relaxante, ceea ce îl face util pentru ameliorarea stresului și a tensiunii musculare, care sunt adesea asociate cu migrenele. De asemenea, poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale, care poate fi un factor declanșator al migrenelor.

Consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza uleiuri esențiale pentru a vă asigura că sunt sigure și adecvate pentru nevoile dumneavoastră.Uleiul esențial de ienupăr este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, antispasmodice și analgezice și poate fi util pentru ameliorarea durerilor de cap și a migrenelor.

Iată o rețetă de amestec de uleiuri esențiale pentru migrene:

 5 picături de ulei esențial de mentă

5 picături de ulei esențial de lavandă

3 picături de ulei esențial de rozmarin

2 picături de ulei esențial de busuioc

Amestecați toate uleiurile esențiale într-un recipient mic și agitați bine pentru a le combina. Diluați amestecul într-un ulei purtător, cum ar fi uleiul de migdale dulci sau uleiul de cocos, într-un raport de 1:4.

 Aplicați amestecul diluat pe frunte, tâmple și ceafă și masați ușor zonele respective. În plus, puteți inhala direct din recipient sau puteți adăuga câteva picături într-un difuzor pentru a crea o atmosferă relaxantă și calmantă în încăpere.

 Este important să efectuați întotdeauna un test preliminar de piele, diluând amestecul într-un ulei purtător înainte de a-l aplica pe piele și să consultați un specialist înainte de a utiliza uleiuri esențiale pentru migrene.

 BUSUIOC SFANT-Ulei esential 100% pur-HOLY BASIL OIL (Ocimum sanctum) 15 ml  BUSUIOC SFANT-Ulei esential 100% pur-HOLY BASIL OIL (Ocimum sanctum) 15 ml
Nou
Model: 30
       BUSUIOC SFANT/HOLY BASIL OIL (Ocimum sanctum) 5 ml      Busuiocul Sfant (Ocimum sanctum) , este cunoscut pentru proprietatile sale antifungice, antibacteriene si antivirale, fiind un excelent imunostimulator. Uleiul esential de Tulsi este ef..
94,90Lei
Fără TVA:94,90Lei
Model: 29
         BUSUIOC SFANT/HOLY BASIL (Ocimum sanctum) 15 ml  Busuiocul Sfant (Holy Basil), cunoscut si sub numele de „Tulsi“, este originar din Asia tropicala și deși este relativ nou in medicina europeana, a fost cultivat si utilizat in scopuri medicinale in Ind..
39,90Lei
Fără TVA:39,90Lei
Model: 15
    Ienuparul (Juniperus communis) este un arbust conifer, care face parte din familia Cupressaceae. Crește în zonele de climă temperată din Europa, Asia și America de Nord, fiind răspândit în zonele de deal și de munte. Planta are o serie de proprietăți terapeutice și este folosită atâ..
75,00Lei
Fără TVA:75,00Lei
ANASON STELAT - Ulei esential 100% pur -  STAR ANISE OIL (Illicium verum) 15 ml ANASON STELAT - Ulei esential 100% pur -  STAR ANISE OIL (Illicium verum) 15 ml
Nou
Model: 18
             ANASON STELAT 5 ML AICI!!!               Anasonul provine din Orientul Mijlociu si se cultiva, in prezent, in Europa, Statele Unite ale Americii si Africa de Nord. Este o planta anuala, de&nbs..
129,00Lei
Fără TVA:129,00Lei
Model: 50
   Bergamotul este un arbore din familia citricelor, vesnic verde, originar din Asia si poate creste pana la 4.5 metri. Pentru prima data, afost descoperit in Calabria, Italia, in secolul XVII. Sucul obtinut din fructele gabene sau gabene-verzui este mai putin acru decat lamaia, dar m..
69,00Lei
Fără TVA:69,00Lei
LAVANDA FINA -Ulei esential 100% pur - LAVENDER (Lavandula angustifolia) 15 ml LAVANDA FINA -Ulei esential 100% pur - LAVENDER (Lavandula angustifolia) 15 ml
Nou
Model: 57
            LAVANDA FINA /LAVENDER (Lavandula angustifolia) 5 ml                  Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Este un ulei care poate preveni&..
119,00Lei
Fără TVA:119,00Lei
Model: 42
      Menta salbatica este o planta medicinala foarte raspandita in Franta, mai ales in regiunile muntoase. Aceasta planta vivace, de o inaltime de aproximativ 20 cm, emana un miros puternic de menta, de unde si numele de menta muntilor; pe tijele moi si acoperite de perisori cre..
48,90Lei
Fără TVA:48,90Lei
Model: 37
       În lumea antică tămâia era prețuită mai mult decât aurul și în vremea noastră este un dar rar și unic. Mirosul este legat din punct de vedere istoric de vindecare și spiritualitate în aproape fiecare cultură și religie. În Oman, de unde provine cea mai bună tămâi..
89,50Lei
Fără TVA:89,50Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)