WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
Bine ați venit în lumea AmazingOils! Înregistrați-vă acum și utilizați codul AOILS în coșul de cumpărături pentru a beneficia de o reducere de 10% la toate produsele din coș. Transportul este doar 20 lei sau 9.90 lei pentru EasyBox și gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei.
Vă mulțumim pentru ca ati ales AmazingOils!

Politica de confidentialitate

  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC Taurus Design&co SRL ,cu sediul în Râmnicu Sărat, Str.C-tin Brâncoveanu nr.63 , Romania are obligația de a administra încondiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei  dumneavoastră ori o alta persoană.

   Documentul acesta are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr cu caracter personal, în contextul utilizarii paginii de internet https://www.amazingoils.ro, la care nevom referi in continuare cu denumirea "site-ul".

   Dacă sunteți client al site-ului,se vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:nume și prenume,număr de telefon,adresă de e-mail,adresă de livrare și adresă de facturare, date referitoare la modul în care utilizați site-ul , orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.

Scopul colectării datelor este de a vă putea asigura serviciile noastre, de a vă asigura suportul privind comenzile dumneavoastră,, de a vă aduce la cunoștiință modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim.

 Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.   

   Pentru crearea unui cont de utilizator, înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site,se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont.

În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de site , iar contul creat va fi sters automat. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator si nu sunt publicate pe site sau în altă parte și nu sunt făcute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datată și semnată prin postă la adresa C-tin Brâncoveanu,nr 63,Rm. Sărat,jud. Buzău, Romania (cod postal 125300).

  Pe masură ce navigati pe site, vor fi plasate cookie-uri publicitare astfel încat AmazingOils să inteleagă mai bine ce anume din site-ul nostru va interesează. Folosim soluții de publicitate oferite de AdWords, Facebook Ads Google  si AdRoll, ce ne permit să vă furnizăm publicitate folosind thenici de remarketing și retargetare pe alte site-uri, in baza interacțiunii pe care ați avut-o cu site-ul AmazingOils.

Astfel ,în mod direct în contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul sectiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.In mod indirect,vor fi date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutarilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Daca sunteti client al site-ului, www.amazingoils.ro , Sc.Taurus design@co SRL, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si site, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastră și site, definit în cuprinsul Termenelor și Conditiilor .

 Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și site.

  Totodată, pentru îndeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare. Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastră și site, definit în cuprinsul Termenelor și Conditiilor .

    Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea rularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și site.

 Pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distantă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de AmazingOils, prin intermediul site-ului.

   Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimțământul dumneavoastră, dacă alegeti să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea casuțe corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea informațiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii "Informatiile contului meu".

Aceste tehnici de remarketing și retargetare nu implică colectarea de informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau adresa de livrare/facturare. Dacă nu doriți să vă livrăm publicitate folosind tehnici de retargetare, vă rugam vizitati pagina pentru a opta să nu mail primiți publicitate de la noi. Orice alt fel de comunicări sau materiale transmise prin intermediul site-ului (cum ar fi: intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel) nu vor fi considerate ca fiind confidențiale.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în alte state.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm sa ne informați cât mai curând posibil!

                                                                                                         Echipa AmazingOils