WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Hemoroizi

Uleiuri esentiale pentru hemoroizi de la AmazingOils 


Hemoroizii sunt vene umflate în zona anusului și a rectului inferior. Aceste vene pot fi inflamate sau iritate și pot cauza senzații neplăcute precum durere, mâncărime și sângerări. Există două tipuri de hemoroizi: interni și externi. Hemoroizii interni sunt localizați în interiorul canalului anal, iar hemoroizii externi sunt situați sub piele, în jurul anusului. Hemoroizii sunt o afecțiune comună, iar cauzele includ o dietă slabă în fibre, constipația, sarcina, obezitatea, statul prelungit în picioare sau pe scaun și vârsta înaintată. Tratamentul poate varia în funcție de simptomele și severitatea hemoroizilor și poate include schimbarea dietei, exerciții fizice, medicamente sau, în cazuri severe, intervenții chirurgicale.

Există câteva uleiuri esențiale care pot fi benefice în ameliorarea simptomelor hemoroizilor, precum durerea și inflamația. 

Ulei esențial de mentă: are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la ameliorarea durerii și inflamației. 

Ulei esențial de lavandă: are proprietăți antiinflamatorii și calmante, ajutând la reducerea inflamației și ameliorarea senzației de disconfort.

Ulei esențial de arbore de ceai: are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii, ajutând la reducerea inflamației și prevenirea infecțiilor.

Ulei esențial de tămâie: are proprietăți antiinflamatorii și de vindecare, ajutând la reducerea inflamației și accelerarea procesului de vindecare.

Ulei esențial de chiparos: are proprietăți astringente și vasoconstrictoare, ajutând la reducerea inflamației și a sângerării.

Ulei esențial de portocală amară: are proprietăți antiinflamatorii și calmante, ajutând la reducerea inflamației și ameliorarea durerii.

Ulei esențial de busuioc: are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la ameliorarea durerii și inflamației.

Ulei esențial de ghimbir: are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la ameliorarea durerii și inflamației.

Ulei esențial de rozmarin: are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la ameliorarea durerii și inflamației.

Ulei esențial de cimbru: are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii, ajutând la reducerea inflamației și prevenirea infecțiilor.

Ulei esențial de eucalipt: are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la ameliorarea durerii și inflamației.

Ulei esențial de salvie: are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la ameliorarea durerii și inflamației.

Ulei esențial de mușețel: are proprietăți antiinflamatorii și calmante, ajutând la reducerea inflamației și ameliorarea senzației de disconfort.

Ulei esențial de ienupăr: are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, ajutând la ameliorarea durerii și inflamației. 

Ulei esențial de lămâie: are proprietăți antiinflamatorii și calmante, ajutând la reducerea inflamației și ameliorarea senza

Consultați întotdeauna un medic sau specialist înainte de a încerca orice remediu sau tratament pentru hemoroizi.

Acesta este un amestec de uleiuri esențiale care poate fi folosit pentru a calma iritațiile și inflamațiile asociate cu hemoroizii: 

Ingrediente:

3 picături ulei esențial de tea tree

3 picături ulei esențial de lavandă

3 picături ulei esențial de chiparos

2 picături ulei esențial de mentă

Instrucțiuni: 

Se amestecă toate uleiurile esențiale într-un recipient mic.

Se diluează amestecul cu 1-2 linguri de ulei vegetal (cum ar fi uleiul de cocos sau uleiul de migdale dulci).

Se aplică câteva picături din amestecul diluat pe zona afectată de hemoroizi și se masează ușor.

Este important să se testeze mai întâi pe o mică porțiune a pielii pentru a se asigura că nu există o reacție alergică la uleiurile esențiale folosite. De asemenea, este important să se evite utilizarea acestui amestec în interior sau aplicarea pe mucoase.

Model: 29
         BUSUIOC SFANT/HOLY BASIL (Ocimum sanctum) 15 ml  Busuiocul Sfant (Holy Basil), cunoscut si sub numele de „Tulsi“, este originar din Asia tropicala și deși este relativ nou in medicina europeana, a fost cultivat si utilizat in scopuri medicinale in Ind..
39,90Lei
Fără TVA:39,90Lei
Model: 55
Chiparosul este un arbore originar din Asia, cu frunze mere verzi, considerat sacru de multe civilizații, mai ales că lemnul nu putrezește niciodată. Pentru a se obține ulei esențial sunt utilizate ramurile, ce sunt bogate în monoterpeni cu proprietăți deosebite, antiseptice..
79,90Lei
Fără TVA:79,90Lei
Model: 56
       Ghimbirul este originar din India, China, Java, Africa si Indiile de Vest. Planta creste pana la 1 metru inaltime, are flori mici, galbene, iar tulpina subterana (rizomul) are un continut mare de uleiuri esentiale. Rizomul are forma neregulata, contorsionata si noduroasa s..
79,90Lei
Fără TVA:79,90Lei
Model: 15
    Ienuparul (Juniperus communis) este un arbust conifer, care face parte din familia Cupressaceae. Crește în zonele de climă temperată din Europa, Asia și America de Nord, fiind răspândit în zonele de deal și de munte. Planta are o serie de proprietăți terapeutice și este folosită atâ..
75,00Lei
Fără TVA:75,00Lei
Model: 58
     LAVANDA FINA/LAVENDER (Lavandula angustifolia) 15 ml apasa aici!Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Este un ulei care poate preveni și poate echilibra în egală măsură. Cel mai des este folosit pentru sprijinul..
49,90Lei
Fără TVA:49,90Lei
Model: 38
Uleiul esențial de arbore de ceai, obținut din frunzele arborelui Melaleuca alternifolia, este cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice, antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii. Acesta poate fi utilizat în diverse aplicații pentru îngrijirea pielii și părului, precum și în tratarea ..
69,00Lei
Fără TVA:69,00Lei
Model: 60
      Aroma exotica a uleiului esential de patchouli considerat "parfumul hippy" vine din indepartata Indie, unde planta este cunsocuta sub numele de "puchaput". Este considerat "parfumul hippy" deoarece in anii 60’ era folosit pentru a ascunde mirosul de marijuana.&nbs..
89,90Lei
Fără TVA:89,90Lei
Model: 49
       Uleiul esențial de Rozmarin se extrage din frunzele și florile plantei, prin distilarea cu aburi. Planta de rozmarin provine din aceeași familie botanică cu cea a Mentei și crește în zone mediteraneene. Planta rămâne verde tot timpul anului, frunzele se folosesc de..
69,90Lei
Fără TVA:69,90Lei
Model: 43
      Ulei esential de GERANIUM 15 ml AICI!                Uleiul Esențial de Geranium este extras din planta de Mușcată, ce are ca denumirea botanică Pelargonium graveolens. Zonele în care această plantă a fost  utilizată,..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
Model: 37
       În lumea antică tămâia era prețuită mai mult decât aurul și în vremea noastră este un dar rar și unic. Mirosul este legat din punct de vedere istoric de vindecare și spiritualitate în aproape fiecare cultură și religie. În Oman, de unde provine cea mai bună tămâi..
89,50Lei
Fără TVA:89,50Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)