WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

SET de uleiuri esentiale pentru VARICE

SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
Nou
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
SET de uleiuri esentiale pentru VARICE
Cost unic de transport: 20 lei;
Perioada de livrare 1-3 zile lucratoare;
Plata comenzii se face la livrare sau cu cardul online;
400,00Lei
Fără TVA: 400,00Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: 107
  • Dimensiune: 15.00cm x 10.00cm x 5.00cm

Acest set de uleiuri esențiale și accesorii este gândit pentru a oferi îngrijire și alinare pentru problemele legate de varice și poate ajuta la stimularea circulației și reducerea disconfortului. Iată o descriere a fiecărui component din acest set:

Sticluță de 15 ml cu ulei esențial de rozmarin: Uleiul esențial de rozmarin are proprietăți de stimulare a circulației și poate ajuta la reducerea senzației de greutate și umflare asociate cu varicele.

Sticluță de 15 ml cu ulei esențial de tămâie: Uleiul esențial de tămâie poate avea proprietăți antiinflamatorii și de stimulare a circulației, putând contribui la ameliorarea senzațiilor neplăcute cauzate de varice.

Sticluță de 15 ml cu ulei esențial de chiparos: Uleiul esențial de chiparos are proprietăți vasoconstrictoare și poate ajuta la întărirea vaselor de sânge, contribuind la reducerea aspectului vizibil al varicelor.

Sticluță de 15 ml cu ulei esențial de mentă peppermint: Uleiul esențial de mentă peppermint are un efect răcoritor și poate ajuta la îmbunătățirea circulației, relaxarea mușchilor și reducerea senzației de oboseală în picioare.

Sticluță de 5 ml cu ulei esențial de mușcată: Uleiul esențial de mușcată poate avea proprietăți antiinflamatorii și tonifiante pentru piele, ajutând la ameliorarea aspectului pielii în zona afectată de varice.

Sticluță de 5 ml cu amestecul intensiv blue: Amestecul intensiv blue este probabil o combinație de uleiuri esențiale cu proprietăți sinergice pentru a sprijini sănătatea vaselor de sânge și a pielii în cazul varicelor.

Sticluță cu pipetă de 30 ml cu ulei de gălbenele: Uleiul de gălbenele are proprietăți antiinflamatorii și calmante pentru piele, putând ajuta la reducerea iritațiilor și a roșeții asociate cu varicele.

Etichetă, mănuși, palnie mica: Accesoriile incluse pot facilita utilizarea și aplicarea uleiurilor esențiale într-un mod sigur și confortabil.

Sticluță de 10 ml cu pulverizator: Sticluța cu pulverizator poate fi folosită pentru a pregăti amestecuri diluate de uleiuri esențiale pentru a fi aplicate ușor și uniform.

Este important să utilizați aceste uleiuri esențiale și accesorii cu grijă și să respectați instrucțiunile de utilizare. În cazul varicelor sau altor afecțiuni medicale, consultați întotdeauna un profesionist medical înainte de a încerca orice tratament alternativ sau suplimentar.

Iată o rețetă simplă pentru un amestec de uleiuri esențiale care poate fi utilizat pentru a sprijini circulația și pentru a oferi o ușurare în cazul varicelor. Acest amestec poate fi diluat într-un ulei purtător și masat ușor pe zonele afectate de varice. Înainte de utilizare, asigurați-vă că nu aveți alergii la niciunul dintre uleiurile esențiale și că efectuați un test de sensibilitate cutanată. Consultați un specialist în aromaterapie sau un profesionist medical dacă aveți orice afecțiuni medicale preexistente sau dacă sunteți gravidă.


Ingrediente:

10 picături de ulei esențial de rozmarin

7 picături de ulei esențial de chiparos

5 picături de ulei esențial de tămâie

5 picături de ulei esențial de menta sau muscata

Ulei purtător (de exemplu, ulei de migdale dulci, ulei de nucă de cocos sau ulei de jojoba)

Instrucțiuni:

Într-un recipient mic și curat, adăugați cantitățile specifice de uleiuri esențiale menționate mai sus.

Amestecați bine uleiurile esențiale pentru a obține o combinație uniformă.

Adăugați aproximativ 30-60 picături din amestecul de uleiuri esențiale într-o sticluță de sticlă întunecată cu capacitatea de 10 ml (sau dimensiunea dorită). Acest amestec poate fi ulterior diluat într-un ulei purtător înainte de utilizare.

Pentru a utiliza, adăugați aproximativ 5-10 picături din amestecul diluat în 1-2 lingurițe de ulei purtător și masați ușor zona afectată de varice. Efectuați mișcări circulare delicate în sus, în direcția inimii, pentru a sprijini circulația.

Repetați masajul de câteva ori pe zi sau conform necesității.

Rețineți că efectele pot varia de la persoană la persoană și că acest amestec de uleiuri esențiale nu trebuie să înlocuiască tratamentele medicale prescrise de profesioniștii medicali. Dacă aveți îndoieli sau întrebări, vă recomand să discutați cu un medic sau cu un specialist în aromaterapie înainte de utilizare.

Acesta este un set cu uleuri esentiale si ulei de dilutie care vine  in ajutorul celor care intampina probleme la nivelul circulatiei periferice .

acest set contine:

1 sticluta de 30 ml cu roll-on

1 sticluta de 15 ml de ulei esential de rozmarin

1 sticluta  de 15 ml cu ulei esential de tamaie

1 sticluta de 15 ml cu ulei esential de chiparos

1 sticluta de 15 ml cu ulei esential de menta peppermint

1 sticluta de 5 ml cu ulei esential de muscata

1 sticluta de 5 ml cu amestecul intensiv blue.

1 sticluta cu pipeta de 30 ml cu ulei de galbenele.

eticheta ,manusi,palnie mica, o sticluta de 10 ml cu pulverizator     

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie