WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
Bine ați venit în lumea AmazingOils! Înregistrați-vă acum și utilizați codul AOILS în coșul de cumpărături pentru a beneficia de o reducere de 10% la toate produsele din coș. Transportul este doar 20 lei și gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Vă mulțumim pentru pentru ca ati ales AmazingOils!

WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml

WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
Nou 2-3 Zile
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
WARMTH-amestec pentru incalzire-HEATING BLEND-therapeutic pur oil blend-15ml
Cost unic de transport: 20 lei;
Perioada de livrare 1-3 zile lucratoare;
Plata comenzii se face la livrare sau cu cardul online;
99,90Lei
Fără TVA: 99,90Lei
  • Stoc: 2-3 Zile
  • Model: 172
  • Greutate: 47.00g
  • Dimensiune: 2.50mm x 2.50mm x 8.00mm
  • SKU: AMZ-172


Amestecul de uleiuri esențiale  'Warmth' este o sinergie minuțios echilibrată și grijuliu selectată pentru a vă oferi o experiență aromatică captivantă. Fiecare componentă a acestui amestec a fost aleasă cu grijă pentru a crea o armonie distinctă și reconfortantă.

Printre ingredientele sale prețioase se numără ghimbirul, coaja de scorțișoară, cuișoarele, boabele de piper negru, mesteacănul, chili, portocala amară, frunza de dafin, boabele de ienupăr, cardamomul, cimbrul, musetelul, lemongrass-ul și tămâia.

Acest amestec emană o căldură primitoare și îmbietoare, datorită aromei condimentate și lemnoase, oferindu-vă o senzație plăcută și relaxantă. Notele de ghimbir și piper negru adaugă o notă de vitalitate și energie, în timp ce scortisoara și cuișoarele aduc o dulceață subtilă și caldă. Elementele de lemn, precum mesteacănul și tămâia, completează armonios compoziția, contribuind la o atmosferă reconfortantă și echilibrată.

Fie că este utilizat în aromaterapie pentru a îmbunătăți starea de spirit sau în difuzoare pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă, amestecul de uleiuri esențiale 'Warmth' este conceput pentru a vă învălui într-un sentiment plăcut de căldură și bunăstare. Descoperiți această combinație unica, creată pentru a vă aduce o experiență olfactivă îmbunătățită și reconfortantă.Ghimbirul:

Note olfactive: Condimentate, picante, proaspete.

Beneficii: Tonifiant, revigorant, stimulează vitalitatea.


Coaja de scorțișoară:

Note olfactive: Caldă, dulce, lemnoasă.

Beneficii: Adaugă o notă dulce și reconfortantă, poate contribui la starea de bine emoțională.


Cuișoarele:

Note olfactive: Condimentate, piperate, lemnoase.

Beneficii: Antiseptic, energizant, contribuie la atmosfera reconfortantă.


Boabele de piper negru:

Note olfactive: Picante, lemnoase, calde.

Beneficii: Stimulează circulația, energizant, tonifiant.


Mesteacănul:

Note olfactive: Lemnoase, proaspete, ușor dulci.

Beneficii: Echilibrează și completează aromele, adaugă o notă naturală de prospețime.


Chili:

Note olfactive: Picante, calde, intense.

Beneficii: Adaugă căldură și intensitate, poate stimula senzațiile.


Portocala amară:

Note olfactive: Florale, fructate, citrice.

Beneficii: Calmante, contribuie la relaxare, aduce o notă de prospețime.


Frunza de dafin:

Note olfactive: Lemnoase, ușor picante, cu tentă dulce.

Beneficii: Echilibrează și completează, adaugă o notă subtilă de cald.


Boabele de ienupăr:

Note olfactive: Lemnoase, proaspete, ușor amărui.

Beneficii: Purificatoare, revigorante, contribuie la claritate mentală.


Cardamomul:

Note olfactive: Condimentate, dulci, lemnoase.

Beneficii: Echilibrant, stimulant, adaugă o notă exotică.


Cimbrul:

Note olfactive: Ierbacee, proaspete, condimentate.

Beneficii: Revigorant, energizant, poate sprijini respirația.


Musetelul:

Note olfactive: Florale, dulci, ușor fructate.

Beneficii: Calmant, relaxant, contribuie la o atmosferă liniștitoare.


Lemongrass:

Note olfactive: Citrice, proaspete, ierbacee.

Beneficii: Stimulant, energizant, adaugă o notă proaspătă.


Tămâia:

Note olfactive: Lemnoase, rezină, cu accente de fum.

Beneficii: Sacru, relaxant, contribuie la o atmosferă liniștitoare.

Această combinație armonioasă de uleiuri esențiale în amestecul "Warmth" este creată pentru a vă oferi o experiență olfactivă bogată și plină de căldură, contribuind la o atmosferă reconfortantă și relaxantă.


Beneficii a amestecului

Amestecul "Warmth", datorită combinației sale unice de uleiuri esențiale, oferă numeroase beneficii atât pentru starea mentală, cât și pentru cea fizică. Iată câteva dintre beneficiile potențiale ale acestui amestec:

Energizant și Stimulant: Uleiurile esențiale precum ghimbirul, piperul negru și chili pot contribui la creșterea nivelului de energie și la stimularea vitalității.

Echilibrare Emoțională: Compoziția armonioasă a uleiurilor esențiale, inclusiv portocala amară și cimbrul, poate contribui la echilibrarea stării de spirit și la reducerea stresului.

Proprietăți Antiseptice: Uleiurile esențiale precum cuișoarele și tămâia au proprietăți antiseptice și pot contribui la menținerea unui mediu sănătos în spațiul în care este difuzat amestecul.

Calming și Relaxant: Uleiurile esențiale de musetel și frunza de dafin au proprietăți calmante și pot induce o stare de relaxare și liniște.

Stimularea Respirației: Cardamomul și cimbrul pot susține funcția respiratorie, facilitând o respirație mai ușoară și clară.

Confort și Încălzire: Scorțișoara, cuișoarele și chili adaugă o notă de căldură și comfort, contribuind la o atmosferă primitoare.

Aromaterapie Terapeutică: Amestecul este creat pentru a oferi o experiență olfactivă plăcută și terapeutică, putându-se utiliza în sesiuni de aromaterapie pentru a îmbunătăți starea generală de bine.

Concentrare și Claritate Mentală: Uleiurile esențiale de ienupăr și tămâie pot ajuta la susținerea concentrării și a clarității mentale.

Relaxant muscular. Compozitia de uleiuri esentiale este special conceputa sa se poate folosi in dilutie cu uleiuri de dilutie direct pe zonele cu probleme musculare, articulare sau de spate.


Modalitati de folosire 

Există mai multe modalități de a utiliza amestecul "Warmth" de uleiuri esențiale în funcție de preferințele și nevoile individuale. Iată câteva modalități comune de utilizare:

Difuzor de Uleiuri Esențiale:Adăugați câteva picături din amestecul "Warmth" într-un difuzor de uleiuri esențiale pentru a împrăștia aroma în întreaga încăpere. Acest lucru creează o atmosferă plăcută și reconfortantă.

Masaj cu Uleiuri Esențiale:Diluați amestecul cu un ulei purtător, cum ar fi uleiul de migdale sau uleiul de cocos, și utilizați-l pentru un masaj relaxant. Această metodă poate oferi atât beneficii fizice, prin relaxarea mușchilor, cât și beneficii emoționale, prin inhalarea aromei.

Baie Aromaterapeutică:Adăugați câteva picături de amestec "Warmth" în apa de baie pentru a vă bucura de beneficiile aromaterapiei în timpul unei băi relaxante. Asigurați-vă că uleiurile sunt bine dispersate în apă înainte de a intra în cadă.

Comprese Calde:Adăugați câteva picături de amestec pe o compresă caldă și aplicați-o pe zonele tensionate ale corpului. Acest lucru poate ajuta la relaxarea mușchilor și la reducerea stresului.

Aromoterapie Personală: Aplicați o picătură sau două de amestec pe încheieturile mâinilor sau pe zona gâtului pentru a vă bucura de beneficiile aromaterapiei personale. Puteți inhala profund aroma pentru a vă revigora sau relaxa, în funcție de necesități.

Spray Ambiental:Adăugați câteva picături de amestec "Warmth" într-un recipient cu apă și pulverizați în încăpere pentru a crea un spray ambiental reconfortant.

Inhalare Directă:Puteți inhala direct aroma din sticla de ulei esențial sau puteți adăuga câteva picături pe un șervețel și inhalați deasupra acestuia.

Asigurați-vă întotdeauna că respectați instrucțiunile de diluare și precauțiile specifice pentru fiecare metodă de utilizare. Consultați un specialist în uleiuri esențiale sau un aromaterapeut înainte de a utiliza aceste uleiuri, în special dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveți anumite condiții de sănătate.


Precautii

Deși uleiurile esențiale pot aduce numeroase beneficii, este important să respectați precauții pentru a le utiliza în mod sigur. Iată câteva precauții generale legate de utilizarea uleiurilor esențiale, inclusiv a amestecului "Warmth":

Diluare:Întotdeauna diluați uleiurile esențiale într-un ulei purtător înainte de a le aplica pe piele, mai ales în cazul masajului sau al altor aplicații cutanate. Aceasta ajută la prevenirea iritațiilor sau reacțiilor alergice.

Sensibilitate Cutanată:Testați întotdeauna o mică cantitate de amestec pe o mică porțiune a pielii pentru a verifica dacă există reacții adverse sau sensibilități. Evitați utilizarea pe pielea iritată sau lezată.

Evitarea Contactului cu Ochiul:Evitați contactul direct cu ochii. În cazul contactului accidental, clătiți imediat ochii cu cantități generoase de apă și, dacă este necesar, consultați un medic.

Nu Înghițiți:Uleiurile esențiale nu ar trebui înghițite. Dacă acest lucru se întâmplă accidental, consultați imediat un medic sau contactați centrul de control al otrăvirilor.

Femei Gravide sau Care Alăptează:Femeile gravide sau care alăptează ar trebui să consulte un profesionist în domeniul sănătății înainte de a utiliza uleiuri esențiale, deoarece anumite uleiuri pot avea efecte asupra sarcinii sau alăptării.

Copii:Uleiurile esențiale pot fi prea puternice pentru copii și ar trebui să fie utilizate cu precauție. Consultați un specialist în aromaterapie pentru recomandări adecvate.

Sensibilitate Respiratorie:Persoanele cu sensibilități respiratorii sau astm ar trebui să fie atente la utilizarea uleiurilor esențiale, deoarece anumite arome pot agrava aceste condiții.

Consultare Profesională:Înainte de a începe orice program extins de utilizare a uleiurilor esențiale, mai ales în scopuri terapeutice, este recomandat să consultați un specialist în uleiuri esențiale sau un aromaterapeut.

Păstrare în Siguranță:Păstrați sticlele de uleiuri esențiale într-un loc răcoros și întunecat, ferit de expunerea la lumină și căldură excesivă.

Cantitate Moderată: Utilizați uleiurile esențiale cu moderație. Cantitățile mari pot provoca iritații sau alte reacții adverse.

Este întotdeauna recomandabil să consultați un profesionist în uleiuri esențiale sau să cereți sfatul medicului înainte de a începe orice program de utilizare a acestora, mai ales dacă aveți anumite condiții de sănătate sau luați medicamente.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie