WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Sedativ

Uleiuri esentiale  sedative de la AmazingOils

Proprietatea sedativă se referă la capacitatea unei substanțe sau a unui medicament de a produce un efect de calmare, relaxare sau de a induce somn. Substanțele cu proprietăți sedative sunt adesea folosite pentru a trata tulburările de anxietate, insomniile, spasmele musculare și alte afecțiuni care pot fi îmbunătățite prin inducerea stării de relaxare.

Este important să se țină cont de faptul că substanțele cu proprietăți sedative pot avea efecte secundare și pot fi periculoase sau potențial dependențe dacă sunt utilizate în mod inadecvat sau abuzat. Trebuie să se respecte întotdeauna recomandările medicului și instrucțiunile de pe eticheta medicamentului pentru a evita utilizarea neadecvată a acestor substanțe.

Există o varietate de uleiuri esențiale cu proprietăți sedative care pot fi utilizate pentru a ajuta la inducerea stării de calmare și relaxare. Mai jos am enumerat 20 de uleiuri esențiale care au proprietăți sedative:

Lavandă - este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale cu proprietăți sedative și este adesea utilizat pentru a calma anxietatea și a induce somnul.

Lemongrass - poate ajuta la reducerea stresului și a tensiunii musculare.

Ylang-Ylang - este adesea utilizat pentru a reduce anxietatea și a induce starea de relaxare.

Bergamot - poate ajuta la calmarea mintii și a corpului și la reducerea stresului și a anxietății.

Vetiver - poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate îmbunătăți calitatea somnului.

Mușcată - poate ajuta la inducerea stării de relaxare și la reducerea stresului și a anxietății.

Scorțișoară - poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate îmbunătăți calitatea somnului.

Portocală - poate ajuta la calmarea mintii și a corpului și la reducerea stresului și a anxietății.

Patchouli - poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate îmbunătăți calitatea somnului.

Trandafir - poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate induce starea de relaxare.

Busuioc - poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate îmbunătăți calitatea somnului.

Salvia - poate ajuta la inducerea stării de relaxare și la reducerea stresului și a anxietății.

Eucalipt - poate ajuta la inducerea stării de relaxare și la reducerea tensiunii musculare.

Iasomie - poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate îmbunătăți calitatea somnului.

Scorțișoară - poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și poate îmbunătăți calitatea somnului.

Mușețel - poate ajuta la calmarea mintii și a corpului și la inducerea stării de somnolență.

Eucalipt - poate ajuta la inducerea stării de relaxare și la reducerea tensiunii musculare


Iată o rețetă simplă de amestec de uleiuri esențiale cu proprietăți sedative pe care o puteți încerca:

Ingrediente: 

10 picături ulei esențial de lavandă

5 picături ulei esențial de ylang-ylang

5 picături ulei esențial de portocală dulce

2 picături ulei esențial de patchouli

2 picături ulei esențial de mușețel roman

1 flacon mic din sticlă întunecată cu capac

Mod de preparare 

Adăugați toate uleiurile esențiale în flaconul de sticlă.

Agitați ușor flaconul pentru a amesteca uleiurile esențiale.

Mod de utilizare:

Adăugați 4-5 picături din acest amestec într-un difuzor pentru a umple camera cu aroma sa sedativă și relaxantă.

Înainte de culcare, puteți să-l aplicați direct pe piele, după diluare cu un ulei purtător, precum uleiul de migdale dulci sau uleiul de cocos, înainte de culcare.

Acest amestec de uleiuri esențiale poate fi de ajutor pentru a induce starea de relaxare și pentru a reduce stresul și anxietatea. Este important să testați uleiurile esențiale înainte de utilizare și să le utilizați cu precauție, diluate cu un ulei purtător adecvat. Consultați întotdeauna un medic sau specialist în aromaterapie înainte de utilizare, mai ales dacă aveți probleme medicale.

 

Model: 58
     LAVANDA FINA/LAVENDER (Lavandula angustifolia) 15 ml apasa aici!Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Este un ulei care poate preveni și poate echilibra în egală măsură. Cel mai des este folosit pentru sprijinul..
49,90Lei
Fără TVA:49,90Lei
Model: 64
       LAVANDIN / (Lavendula Hybrida var. Grosso) 15ml apasa aici        Lavandinul este un hibrid intre Lavandula Angustifolia si Lavandula Latifolia, mai viguros si mai productiv decat lavanda, ce contine mai mult ulei volatil. Uleiul esential de lavand..
39,00Lei
Fără TVA:39,00Lei
Model: 48
   Originile portocalului merg cu mii de ani în urmă în îndepărtata China, unde inițial era folosit ca medicament și… remediu magic, pentru a aduce norocul, mai târziu fiind folosit ca aliment. Uleiul volatil obținut din coaja portocalei este, fără doar și poate, unul dintre cele mai&..
43,00Lei
Fără TVA:43,00Lei
 WINTERGREEN -Ulei esential 100% pur - (Gaultheria Procumdens ) 15 ml WINTERGREEN -Ulei esential 100% pur - (Gaultheria Procumdens ) 15 ml
Nou
Model: 68
        ULEI ESENTIAL WINTERGREEN 5ML AICI!           Uleiul esențial de Wintergreen este derivat din frunzele unei tufe cățărătoare din zonele de conifere. Componenta chimică principală din Wintergreen, salicilatul de metil..
99,90Lei
Fără TVA:99,90Lei
Model: 50
   Bergamotul este un arbore din familia citricelor, vesnic verde, originar din Asia si poate creste pana la 4.5 metri. Pentru prima data, afost descoperit in Calabria, Italia, in secolul XVII. Sucul obtinut din fructele gabene sau gabene-verzui este mai putin acru decat lamaia, dar m..
69,00Lei
Fără TVA:69,00Lei
Model: 32
    Cuişoarele sunt mugurii uscaţi ai florii arborelui de cuisoare Syzygium aromaticum(numit şi Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata), un arbust mereu verde, asemănător viţei-de-vie. Mugurii se recoltează înainte de a se deschide, având o formă de..
54,90Lei
Fără TVA:54,90Lei
DAVANA-Ulei esential 100% pur- (Artemisia pallens)-5ml DAVANA-Ulei esential 100% pur- (Artemisia pallens)-5ml
Nou Transport Gratuit
Model: 27
Davana (Artemisia pallens) o plantă aromatică și medicinală care face parte din familia Asteraceae. Este originară din regiunea Himalaya și este cultivată în principal în India și Nepal. Planta are frunze verzi, moi și pufoase, iar uleiul esențial este extras din aceste frunze prin distilare cu abur..
200,00Lei
Fără TVA:200,00Lei
TAMAIE SI LAVANDA FINA-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur-15 ml * ulei esential de Lavanda fina si ulei esential de Tamaie* TAMAIE SI LAVANDA FINA-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur-15 ml * ulei esential de Lavanda fina si ulei esential de Tamaie*
Nou -5 %
Model: 100
 doua uleuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIA    • Convalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea cato..
188,50Lei 198,50Lei
Fără TVA:188,50Lei
Model: 31
         Cedrul (Juniperus virginiana) este originar din America de Nord si poate atinge o inaltime de 30 m si varsta de 1.000 desi sub numele de cedrul rosu. Indienii americani ardeau ramurele si inhalau fumul pentru a scapa de raceala. Fumul le era de ajutor si fem..
43,90Lei
Fără TVA:43,90Lei
TAMAIE SI BATON DE SCORTISOARA-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur-15 ml * ulei esential de Tamaie si ulei esential de Baton de scortisoara* TAMAIE SI BATON DE SCORTISOARA-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur-15 ml * ulei esential de Tamaie si ulei esential de Baton de scortisoara*
Nou -11 %
Model: 106
          TAMAIA • Convalesenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tamaie intr-un difuzor de uleiuri esentiale poate tr..
168,00Lei 188,90Lei
Fără TVA:168,00Lei
TAMAIE SI BUSUIOC SFANT-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml * ulei esential de Tamaie si ulei esential de Busuioc sfant * TAMAIE SI BUSUIOC SFANT-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml * ulei esential de Tamaie si ulei esential de Busuioc sfant *
Nou
Model: 105
Set doua uleuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate.        TAMAIA    •     Convalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea&n..
174,90Lei
Fără TVA:174,90Lei
Model: 67
   Ulei esential   WINTERGREEN 15ml  AICI!        Uleiul esențial de Wintergreen este derivat din frunzele unei tufe cățărătoare din zonele de conifere. Componenta chimică principală din Wintergreen, salicilatul de metil, este ut..
39,00Lei
Fără TVA:39,00Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)