WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Hipotensiv

Uleiuri esentiale cu proprietatati hipotensive de la AmazingOils

Hipotensiv se referă la o tensiune arterială mai mică decât normalul. Termenul "hipotensiv" poate fi folosit pentru a descrie un medicament sau o substanță care are ca efect scăderea tensiunii arteriale, sau pentru a se referi la o persoană care suferă de hipotensiune cronică sau frecventă.

 Hipotensiunea poate fi cauzată de o serie de factori, inclusiv deshidratare, anemie, pierderea de sânge, insuficiență cardiacă, infecții, reacții alergice, diabet zaharat, boală tiroidiană, stresul emoțional sau utilizarea anumitor medicamente.

 Simptomele hipotensiunii pot include amețeli, leșin, oboseală, slăbiciune, senzația de greață, pierderea echilibrului și în unele cazuri, pot apărea tulburări ale vederii. În cazurile severe, hipotensiunea poate fi periculoasă pentru viața pacientului și poate necesita tratament medical de urgență.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți simptome de hipotensiune sau dacă luați medicamente care pot afecta tensiunea arterială.

Unele uleiuri esențiale pot fi benefice pentru persoanele hipotensive, adică pentru cele care suferă de tensiune arterială scăzută. Aceste uleiuri pot ajuta la creșterea tensiunii arteriale și la reducerea simptomelor asociate cu hipotensiunea. Iată câteva exemple de uleiuri esențiale:

Ulei esențial de rozmarin - poate ajuta la stimularea circulației sanguine și poate ajuta la creșterea tensiunii arteriale 

Ulei esențial de ghimbir - poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la creșterea tensiunii arteriale 

Ulei esențial de mentă - poate ajuta la stimularea sistemului nervos și poate ajuta la creșterea tensiunii arteriale.

Ulei esențial de chiparos - poate ajuta la creșterea tensiunii arteriale prin efectul său de constricție vasculară.

Ulei esențial de cuișoare - poate ajuta la creșterea tensiunii arteriale prin efectul său de vasoconstricție.

Ulei esențial de lavandă - poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la reducerea anxietății și stresului, care pot fi factori contribuitori la hipertensiune.

Ulei esențial de lemongrass - poate ajuta la creșterea tensiunii arteriale prin stimularea circulației sanguine.

Ulei esențial de coriandru - poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale și poate fi benefic pentru persoanele cu hipotensiune cronică.

Ulei esențial de scortisoară - poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și poate ajuta la creșterea tensiunii arteriale.

Ulei esențial de busuioc - poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale prin efectul său de relaxare a sistemului nervos.

Este important să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza uleiuri esențiale, mai ales dacă aveți afecțiuni medicale sau luați alte medicamente. Unele uleiuri esențiale pot fi toxice sau pot interfera cu alte medicamente și pot fi periculoase pentru sănătatea dvs.

Iată un amestec de uleiuri esențiale pe care îl puteți utiliza pentru a ajuta la creșterea tensiunii arteriale și la reducerea simptomelor asociate cu hipotensiunea:

 Ulei esențial de rozmarin - 2 picături

Ulei esențial de lemongrass - 2 picături

Ulei esențial de mentă - 2 picături

Ulei esențial de coriandru - 2 picături

Ulei de nucă de cocos sau ulei de jojoba - 1 linguriță (ca diluant)

Puteți amesteca aceste uleiuri într-un recipient mic și aplică câteva picături pe încheieturile mâinilor, pe gât, pe tâmple sau sub nas și inhalați profund. Acest amestec poate fi, de asemenea, adăugat într-un difuzor de aromă pentru a crea o atmosferă calmantă și relaxantă în încăpere.

 Este important să rețineți că aceste uleiuri nu trebuie să înlocuiască tratamentul medical prescris de un medic și trebuie utilizate cu precauție în cazul anumitor condiții medicale. Este întotdeauna recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza uleiuri esențiale.

 

 

Model: 51
    Uleiul  de busuioc  dulce este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor delicate de Ocimum basilicum.  Aroma lui este una specifică busuiocului, dulce și ierboasă. Busuiocul este foarte prețios în răceli și viroze pentru activitatea sa tonică și proprietățile asupra s..
59,90Lei
Fără TVA:59,90Lei
Model: 55
Chiparosul este un arbore originar din Asia, cu frunze mere verzi, considerat sacru de multe civilizații, mai ales că lemnul nu putrezește niciodată. Pentru a se obține ulei esențial sunt utilizate ramurile, ce sunt bogate în monoterpeni cu proprietăți deosebite, antiseptice..
79,90Lei
Fără TVA:79,90Lei
Model: 58
     LAVANDA FINA/LAVENDER (Lavandula angustifolia) 15 ml apasa aici!Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Este un ulei care poate preveni și poate echilibra în egală măsură. Cel mai des este folosit pentru sprijinul..
49,90Lei
Fără TVA:49,90Lei
 TAMAIE SI PIPER NEGRU-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml -ulei esential de Tamaie si ulei esential de Piper negru TAMAIE SI PIPER NEGRU-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml -ulei esential de Tamaie si ulei esential de Piper negru
Nou -6 %
Model: 104
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
168,90Lei 178,90Lei
Fără TVA:168,90Lei
ESQUISITE -TRANDAFIR,/YLANG-YLANG/DAVANA/NAGARMOTHA dilutie 5%-Set 4 bucati roll-on 10 ml fiecare ESQUISITE -TRANDAFIR,/YLANG-YLANG/DAVANA/NAGARMOTHA dilutie 5%-Set 4 bucati roll-on 10 ml fiecare
Nou -29 %
Model: 101
Acesta este un set ce cuprinde 4 roll-one, cu din cele mai deosebite uleiuri esentiale.??Aveti posiblitatea de a va creea  singuri un amenstec personalizat amestecand cate putin din roll-on sau picurand alte uleiuri esentiale  in roll-on .  1 DAVANA  -ROLL-ON 10 ML  DILUTIE ..
250,00Lei 350,00Lei
Fără TVA:250,00Lei
TAMAIE SI LAVANDA GROSSO-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml ulei esential de Tamaie si ulei esential de Lavanda grosso TAMAIE SI LAVANDA GROSSO-Set 2 uleiuri esentiale 100% pur- 15 ml ulei esential de Tamaie si ulei esential de Lavanda grosso
Nou -6 %
Model: 94
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
159,80Lei 169,80Lei
Fără TVA:159,80Lei
TAMAIE SI VETIVER-Set 2 uleiuri esentiale 100%pur-15 ml ulei esential de Tamaie si ulei esential de Vetiver
Nou -6 %
Model: 106
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
164,90Lei 174,90Lei
Fără TVA:164,90Lei
Model: 43
      Ulei esential de GERANIUM 15 ml AICI!                Uleiul Esențial de Geranium este extras din planta de Mușcată, ce are ca denumirea botanică Pelargonium graveolens. Zonele în care această plantă a fost  utilizată,..
35,00Lei
Fără TVA:35,00Lei
TAMAIE SI ANASON STELAT-Set 2 uleiuri esentiale 100%pur- 15 ml - ulei esential de Tamaie si ulei esential de Anason stelat TAMAIE SI ANASON STELAT-Set 2 uleiuri esentiale 100%pur- 15 ml - ulei esential de Tamaie si ulei esential de Anason stelat
Nou
Model: 105
Set doua uleiuri minunate cu beneficii multiple pentru sanatate ..          TAMAIAConvalescenta, oboseala, sistem imunitar slabit, raceala si gripa, viroze. Diluati in ulei de baza purtator si masati spatele. Adaugarea catorva picaturi de ulei de tam..
198,90Lei
Fără TVA:198,90Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)