WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Antimicotic

Substantele cu proprietati antimicotice sunt acele substanțe care au capacitatea de a inhiba sau de a distruge creșterea fungilor. Aceste proprietăți sunt deosebit de importante în tratamentul infecțiilor fungice, precum candidoza, tinea sau onicomicoza.

Există mai multe uleiuri esențiale care au proprietăți antimicotice și care pot fi utilizate pentru tratarea infecțiilor fungice. Printre acestea se numără: 

Uleiul esențial de arbore de ceai - acest ulei esențial este cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene, antibacteriene și antifungice. Poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor infecții fungice, cum ar fi ciuperca piciorului și infecțiile unghiilor.

Uleiul esențial de oregano - acest ulei esențial conține un compus numit carvacrol, care are proprietăți antifungice puternice. Poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor infecții fungice, cum ar fi candidoza și tinea 

Uleiul esențial de mentă - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene. Poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de cuisoare - acest ulei esențial conține un compus numit eugenol, care are proprietăți antifungice puternice. Poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor infecții fungice, cum ar fi candidoza și tinea.

Uleiul esențial de lavandă - acest ulei esențial are proprietăți antimicrobiene și antifungice. Poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de busuioc - acest ulei esențial are proprietăți antimicrobiene și antifungice și poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor infecții fungice.

Uleiul esențial de cimbru - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de scortisoară - acest ulei esențial conține un compus numit cinamaldehidă, care are proprietăți antifungice și antibacteriene. Poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de eucalipt - acest ulei esențial are proprietăți antimicrobiene și antifungice și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de ghimbir - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene și poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor infecții fungice.

Uleiul esențial de grapefruit - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de lemongrass - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene și poate fi utilizat pentru tratarea diferitelor infecții fungice.

Uleiul esențial de lămâie - acest ulei esențial are proprietăți antimicrobiene și antifungice și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de musetel - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antiinflamatorii și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii.

Uleiul esențial de patchouli - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de portocală - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de rozmarin - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antibacteriene și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor.

Uleiul esențial de salvie - acest ulei esențial are proprietăți antifungice și antiinflamatorii și poate fi utilizat pentru tratarea infecțiilor fungice ale pielii.

 Este important să utilizați uleiurile esențiale cu grijă și să evitați utilizarea lor în cantități mari sau neadecvate, deoarece acestea pot fi iritante pentru piele și pot cauza alte efecte secundare. De asemenea, este important să consultați un specialist înainte de a utiliza uleiurile esențiale pentru tratarea infecțiilor fungic.

Pentru a crea o rețetă de amestec, puteți încerca următoarea combinație:

 4 picături de ulei esențial de arbore de ceai

3 picături de ulei esențial de oregano

3 picături de ulei esențial de lavandă

2 picături de ulei esențial de cuișoare

1 picătură de ulei esențial de mentă

Acest amestec combină uleiurile esențiale cu proprietăți antifungice puternice, cum ar fi uleiul esențial de arbore de ceai și uleiul esențial de oregano, cu uleiuri esențiale calmante și relaxante, cum ar fi uleiul esențial de lavandă. Uleiul esențial de cuișoare are, de asemenea, proprietăți antifungice, în timp ce uleiul esențial de mentă poate ajuta la calmarea pielii și la reducerea inflamației.

 Pentru a utiliza acest amestec, puteți adăuga 5-10 picături într-un difuzor de aromă sau puteți dilua amestecul cu un ulei purtător, cum ar fi uleiul de cocos, și aplicați direct pe piele. Asigurați-vă că efectuați un test preliminar de sensibilitate cutanată înainte de a utiliza acest amestec pe o suprafață mai mare a pielii.

Model: 65
   BATON DE SCORTISOARA (Cinnamomum zeylanicum) 5 ml                  Scortisoara este un arbore vesnic verde, originar din Asia si creste mai ales in zonele cu sol umed. Poate ajunge pana la 15 metri inaltime, are frunze verzi si flori m..
129,00Lei
Fără TVA:129,00Lei
Model: 16
   Denumit „arborele cu frunze bune”, ravintsara este un arbore provenit initial din Taiwan,introdus ulterior in Madagascar pentru uz ornamental si apoi medicinal. Este un arbore de dimensiuni mari, care crește până la 20-30 de metri înălțime, rămâne verde pe tot parcursul anului și mai es..
39,90Lei
Fără TVA:39,90Lei
 VETIVER -Ulei esential 100% pur - VETIVER (Chrysopogon zizanioides) 15 ml VETIVER -Ulei esential 100% pur - VETIVER (Chrysopogon zizanioides) 15 ml
Nou -14 %
Model: 69
    Vetiver 5 ml >>AICI!!!    Vetiverul, o planta perena inalta de 1-2,5 m, originara din Asia, creste in smocuri similare cu iarba. Are frunzele lungi si parfumate, cu un complex de radacini subterane, incalcite, care pot ajunge pana la 3 metri adancime. Radacini..
95,00Lei 110,00Lei
Fără TVA:95,00Lei
 WINTERGREEN -Ulei esential 100% pur - (Gaultheria Procumdens ) 15 ml WINTERGREEN -Ulei esential 100% pur - (Gaultheria Procumdens ) 15 ml
Nou
Model: 68
        ULEI ESENTIAL WINTERGREEN 5ML AICI!           Uleiul esențial de Wintergreen este derivat din frunzele unei tufe cățărătoare din zonele de conifere. Componenta chimică principală din Wintergreen, salicilatul de metil..
99,90Lei
Fără TVA:99,90Lei
Model: 38
Uleiul esențial de arbore de ceai, obținut din frunzele arborelui Melaleuca alternifolia, este cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice, antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii. Acesta poate fi utilizat în diverse aplicații pentru îngrijirea pielii și părului, precum și în tratarea ..
69,00Lei
Fără TVA:69,00Lei
Model: 50
   Bergamotul este un arbore din familia citricelor, vesnic verde, originar din Asia si poate creste pana la 4.5 metri. Pentru prima data, afost descoperit in Calabria, Italia, in secolul XVII. Sucul obtinut din fructele gabene sau gabene-verzui este mai putin acru decat lamaia, dar m..
69,00Lei
Fără TVA:69,00Lei
Model: 32
    Cuişoarele sunt mugurii uscaţi ai florii arborelui de cuisoare Syzygium aromaticum(numit şi Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata), un arbust mereu verde, asemănător viţei-de-vie. Mugurii se recoltează înainte de a se deschide, având o formă de..
54,90Lei
Fără TVA:54,90Lei
Model: 42
      Menta salbatica este o planta medicinala foarte raspandita in Franta, mai ales in regiunile muntoase. Aceasta planta vivace, de o inaltime de aproximativ 20 cm, emana un miros puternic de menta, de unde si numele de menta muntilor; pe tijele moi si acoperite de perisori cre..
48,90Lei
Fără TVA:48,90Lei
MUSCATA -Ulei esential 100% pur - GERANIUM (Pelargonium graveolens )15ml MUSCATA -Ulei esential 100% pur - GERANIUM (Pelargonium graveolens )15ml
Nou -12 %
Model: 44
ULEIUL DE  GERANIUM  5 ML >>AICI!!                Uleiul Esențial de Geranium este extras din planta de Mușcată, ce are ca denumirea botanică Pelargonium graveolens. Zonele în care această plantă a fost  utilizată, încă din antichitat..
75,00Lei 85,00Lei
Fără TVA:75,00Lei
Model: 36
.Metoda de obtinere :distilare cu abur.Nota:baza.Principalii compuși chimici: cyprene,zierone,caryofillene oxide,alfa-selinene,rotundeneCYPRENECONTINUT DE ULEIUL NOSTRU:    27,10%VALOAREA NORMALA: 10-35% Tara de provenienta a uleiului esential: INDIABeneficii:..
109,90Lei
Fără TVA:109,90Lei
Model: 60
      Aroma exotica a uleiului esential de patchouli considerat "parfumul hippy" vine din indepartata Indie, unde planta este cunsocuta sub numele de "puchaput". Este considerat "parfumul hippy" deoarece in anii 60’ era folosit pentru a ascunde mirosul de marijuana.&nbs..
89,90Lei
Fără TVA:89,90Lei
SET 9 uleiuri esentiale 100% PUR -15 ml fiecare >NR#3 SET 9 uleiuri esentiale 100% PUR -15 ml fiecare >NR#3
Nou
Model: 93
 Ulei esential pur de TAMAIE /FRANKINCENSE(Boswellia carteri) 15ml  Ulei esential pur de RAVINTSARA (Cinnamomum camphora) 15 ml   Ulei esential pur de PALISANDRU/ ROSEWOOD (Aniba Rosaeodora) 15 ml    Ulei esential pur de EUCALIPT ( Eucalyptus globulus) 15 ml &..
450,00Lei
Fără TVA:450,00Lei
SET 9 uleiuri esentiale 100% PUR -15 ml fiecare >NR#1 SET 9 uleiuri esentiale 100% PUR -15 ml fiecare >NR#1
Nou
Model: 90
Ulei esential pur de TAMAIE /FRANKINCENSE(Boswellia carteri) 15ml    Ulei esențial pur de PIN/PINE (Pinus sylvestris) 15 mlUlei esential pur de RAVINTSARA (Cinnamomum camphora) 15 ml    Ulei esential pur de PALISANDRU/ ROSEWOOD (Aniba Rosaeodora) 15 mUlei esential pur d..
450,00Lei
Fără TVA:450,00Lei
Model: 53
             Ulei esential de vetiver 15 ml aici!!                    Vetiverul, o planta perena inalta de 1-2,5 m, originara din Asia, creste in smocuri similare cu iarba. Are frunzele lungi si par..
49,00Lei
Fără TVA:49,00Lei
Model: 7
 ULEIUL DE EUCALIPT este fabricat din frunzele copacului: acestea sunt uscate, zdrobite și distilate pentru a elibera uleiul esențial care, după ce este extras, trebuie diluat înainte de a putea fi folosit.Uleiul esențial de eucalipt este un lichid aromatic concentrat, obținut din frunzele de ..
49,00Lei
Fără TVA:49,00Lei
Model: 67
   Ulei esential   WINTERGREEN 15ml  AICI!        Uleiul esențial de Wintergreen este derivat din frunzele unei tufe cățărătoare din zonele de conifere. Componenta chimică principală din Wintergreen, salicilatul de metil, este ut..
39,00Lei
Fără TVA:39,00Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)