WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

Antitetanos

Uleiuri esentiale  cu proprietati antitetanos de la Amazingoils

Proprietatea antitetanos se referă la capacitatea unei substanțe de a preveni sau de a trata tetanosul, o boală infecțioasă gravă cauzată de toxina bacteriană Clostridium tetani.

 Unele uleiuri esențiale sunt cunoscute pentru proprietățile lor antitetanice, cum ar fi:

 Uleiul esențial de arbore de ceai (Tea Tree)

Uleiul esențial de cimbru

Uleiul esențial de eucalipt

Uleiul esențial de mentă

Uleiul esential de davana

Aceste uleiuri esențiale conțin compuși activi, cum ar fi terpineol, thymol, carvacrol, mentol și eucaliptol, care au proprietăți antimicrobiene și antifungice și pot ajuta la prevenirea sau tratarea tetanosului. Este important să consultați un medic înainte de a utiliza aceste uleiuri esențiale în tratamentul tetanosului sau oricărei alte afecțiuni medicale.

 

Deoarece tetanosul este o boală infecțioasă gravă care necesită tratament medical de urgență, nu se recomandă utilizarea uleiurilor esențiale ca singură formă de tratament. Cu toate acestea, uleiurile esențiale pot fi utilizate într-un amestec cu alte ingrediente pentru a spori proprietățile lor antimicrobiene și antifungice.

Un amestec de uleiuri esențiale potențial util pentru proprietățile lor antitetanice poate fi realizat din următoarele ingrediente:

2 picături de ulei esențial de arbore de ceai (Tea Tree)

2 picături de ulei esențial de cimbru

2 picături de ulei esențial de davana

2 picături de ulei esențial de mentă

1 lingură de ulei vegetal de susan sau migdale

Acest amestec poate fi aplicat topic, după cum este recomandat de un specialist medical, dar înainte de a începe tratamentul este important să consultați un medic și să discutați orice preocupări legate 

DAVANA-Ulei esential 100% pur- (Artemisia pallens)-5ml DAVANA-Ulei esential 100% pur- (Artemisia pallens)-5ml
Nou Transport Gratuit
Model: 27
Davana (Artemisia pallens) o plantă aromatică și medicinală care face parte din familia Asteraceae. Este originară din regiunea Himalaya și este cultivată în principal în India și Nepal. Planta are frunze verzi, moi și pufoase, iar uleiul esențial este extras din aceste frunze prin distilare cu abur..
200,00Lei
Fără TVA:200,00Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)