WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
Bine ați venit în lumea AmazingOils! Înregistrați-vă acum și utilizați codul AOILS în coșul de cumpărături pentru a beneficia de o reducere de 10% la toate produsele din coș. Transportul este doar 20 lei și gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Vă mulțumim pentru pentru ca ati ales AmazingOils!

Antihistaminic

Uleiuri esentiale antihistaminice de la AmazingOils

Proprietatea antihistaminică se referă la capacitatea unui medicament sau a unei substanțe de a bloca efectele histaminei, un compus chimic eliberat de celulele sistemului imunitar în timpul unei reacții alergice. Medicamentele antihistaminice sunt folosite pentru a trata simptomele alergiilor, cum ar fi rinita alergică, urticaria și conjunctivita alergică.

 Există mai multe uleiuri esențiale care au proprietăți antihistaminice și pot ajuta la reducerea simptomelor alergice. Aceste uleiuri esențiale pot fi folosite într-un difuzor, adăugate într-un ulei de bază pentru masaj sau inhalate prin inhalarea directă.

 Iată câteva exemple de uleiuri esențiale cu proprietăți antihistaminice:

Ulei de lavandă: are proprietăți antiinflamatorii și antihistaminice și poate ajuta la ameliorarea simptomelor alergice, cum ar fi inflamația și congestia nazală.

Ulei de eucalipt: are proprietăți decongestionante și antihistaminice și poate ajuta la ameliorarea simptomelor alergice, cum ar fi tusea și congestia nazală.

Ulei de mentă: are proprietăți decongestionante și antiinflamatorii și poate ajuta la ameliorarea simptomelor alergice, cum ar fi congestia nazală și iritarea gâtului.

Ulei de tea tree: are proprietăți antiinflamatorii și antihistaminice și poate ajuta la ameliorarea simptomelor alergice, cum ar fi inflamația și mâncărimea pielii.

Ulei de rozmarin: are proprietăți antiinflamatorii și antihistaminice și poate ajuta la ameliorarea simptomelor alergice, cum ar fi inflamația și congestia nazală.

Este important să consultați un specialist în aromaterapie sau să citiți instrucțiunile cu atenție înainte de a utiliza aceste uleiuri esențiale pentru a vă asigura că sunt folosite în siguranță și în doza potrivită. Unele uleiuri esențiale pot fi iritante pentru piele sau pot cauza reacții alergice la unele persoane, deci este important să efectuați întotdeauna un test de sensibilitate cutanată înainte de a utiliza orice ulei esențial nou.

Iată o rețetă simplă pentru un amestec de uleiuri esențiale cu proprietăți antihistaminice:

Ingrediente:

10 picături ulei esențial de lavandă

10 picături ulei esențial de eucalipt

10 picături ulei esențial de mentă

5 picături ulei esențial de tea tree

5 picături ulei esențial de rozmarin

30 ml ulei de bază (cum ar fi uleiul de migdale dulci, uleiul de jojoba sau uleiul de susan)

Instrucțiuni:

Într-un recipient mic, combinați toate uleiurile esențiale.

Adăugați uleiul de bază și agitați bine recipientul pentru a amesteca uleiurile.

Păstrați amestecul de uleiuri esențiale într-un recipient sigilat, într-un loc răcoros și întunecat.

Folosiți câteva picături din acest amestec într-un difuzor sau adăugați câteva picături într-un ulei de bază pentru masaj.

Este important să efectuați un test de sensibilitate cutanată înainte de a utiliza acest amestec de uleiuri esențiale pe piele, pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la niciunul dintre uleiurile

Model: 30
       BUSUIOC SFANT/HOLY BASIL OIL (Ocimum sanctum) 5 ml      Busuiocul Sfant (Ocimum sanctum) , este cunoscut pentru proprietatile sale antifungice, antibacteriene si antivirale, fiind un excelent imunostimulator. Uleiul esential de Tulsi este ef..
94,90Lei
Fără TVA:94,90Lei
Model: 29
         BUSUIOC SFANT/HOLY BASIL (Ocimum sanctum) 15 ml  Busuiocul Sfant (Holy Basil), cunoscut si sub numele de „Tulsi“, este originar din Asia tropicala și deși este relativ nou in medicina europeana, a fost cultivat si utilizat in scopuri medicinale in Ind..
39,90Lei
Fără TVA:39,90Lei
Model: 38
Uleiul esențial de arbore de ceai, obținut din frunzele arborelui Melaleuca alternifolia, este cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice, antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii. Acesta poate fi utilizat în diverse aplicații pentru îngrijirea pielii și părului, precum și în tratarea ..
69,00Lei
Fără TVA:69,00Lei
Model: 46
         Uleiul  esențial de pin este un ulei tonic și are cea mai mare eficacitate daca este administrat in timpul fazelor ascendente ale soarelui(dimineața) și ale lunii (luna în creștere). Se exceptează de la această regulă, stările infectioase unde tratamen..
39,90Lei
Fără TVA:39,90Lei
Model: 101
1. roll-on ANTIREUMATICIngrediente:Ulei esential de: turmeric,tamaie, ghimbir,ravintsara,musetel albastru,copaiba,elemi vetiver wintergreen,intensiv blue, ulei fractionat de cocos .concentratie 20%Mod de folosire: Se aplica pe zonele dureroase si pe talpi acolo unde sunt toti centrii energetici ai o..
280,00Lei
Fără TVA:280,00Lei
Model: 45
 Mușețelul german, cunoscut și sub denumirea de Matricaria chamomilla sau chamomilla recutita, este o plantă cu flori din familia Asteraceae. Aceasta este originară din Europa și Asia de Vest și este utilizată de secole pentru proprietățile sale terapeutice și cosmetice.  Se știe că are mu..
119,90Lei
Fără TVA:119,90Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)