WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
Bine ați venit în lumea AmazingOils! Înregistrați-vă acum și utilizați codul AOILS în coșul de cumpărături pentru a beneficia de o reducere de 10% la toate produsele din coș. Transportul este doar 20 lei și gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Vă mulțumim pentru pentru ca ati ales AmazingOils!

NOELL-amestec de Craciun-CHRISTMAS BLEND-therapeutic oil blend-15ml

NOELL-amestec de Craciun-CHRISTMAS BLEND-therapeutic oil blend-15ml
NOELL-amestec de Craciun-CHRISTMAS BLEND-therapeutic oil blend-15ml
Nou 2-3 Zile
NOELL-amestec de Craciun-CHRISTMAS BLEND-therapeutic oil blend-15ml
NOELL-amestec de Craciun-CHRISTMAS BLEND-therapeutic oil blend-15ml
NOELL-amestec de Craciun-CHRISTMAS BLEND-therapeutic oil blend-15ml
Cost unic de transport: 20 lei;
Perioada de livrare 1-3 zile lucratoare;
Plata comenzii se face la livrare sau cu cardul online;
89,00Lei
Fără TVA: 89,00Lei
  • Stoc: 2-3 Zile
  • Model: 171
  • Greutate: 47.00g
  • Dimensiune: 2.50cm x 2.50cm x 8.00cm
  • SKU: AMZ-171Amestecul de uleiuri esențiale conține o varietate de arome și proprietăți care pot aduce beneficii multiple pentru starea de bine și sănătatea generală. Iată o descriere a proprietăților și beneficiilor fiecărui ulei esențial din acest amestec:

Cedarwood (Cedru):

Arome: Lemnoase, călduroase.

Beneficii: Relaxare, echilibru emoțional, sprijin pentru somn odihnitor, repelență pentru insecte.

Pine (Pin):

Arome: Proaspete, lemnoase.

Beneficii: Revigorare, stimularea sistemului imunitar, claritate mentală, energizare.

Orange (Portocală):

Arome: Dulce, citrică.

Beneficii: Revigorare, sprijin pentru starea de spirit, energizare, reducerea stresului.

Cinnamon Bark (Scorțișoară din coajă):

Arome: Caldă, condimentată.

Beneficii: Stimulare circulatorie, încălzire, stimularea sistemului imunitar, sprijin pentru digestie.

Cinnamon Leaf (Scorțișoară din frunză):

Arome: Condimentată, proaspătă.

Beneficii: Antiseptic, încălzire, stimulare mentală, energizare.

Cypress (Chiparos):

Arome: Lemnoase, proaspete.

Beneficii: Respirație sănătoasă, echilibru emoțional, reducerea stresului, încurajarea circulației.

Lemon (Lămâie):

Arome: Citrică, luminoasă.

Beneficii: Revigorare, claritate mentală, stimularea sistemului imunitar, purificarea aerului.

Bergamot (Bergamotă):

Arome: Florale, citrice.

Beneficii: Sprijin pentru starea de spirit, reducerea anxietății, echilibru emoțional, energizare.

Nagarmotha (Cyperus):

Arome: Pământoase, lemnoase.

Beneficii: Echilibrare emoțională, reducerea stresului, sprijin pentru concentrație.

Star Anise (Anason stelat):

Arome: Dulce, condimentată.

Beneficii: Sprijin pentru sistemul digestiv, reducerea stresului, relaxare.

Rosewood (Lemn de trandafir):

Arome: Florală, dulce.

Beneficii: Echilibrare emoțională, relaxare, sprijin pentru starea de spirit.

Eucalypt (Eucalipt):

Arome: Proaspătă, înțepătoare.

Beneficii: Deschiderea căilor respiratorii, revitalizare, claritate mentală.

Siberian Fir (Brad siberian):

Arome: Lemnoase, proaspete.

Beneficii: Respirație sănătoasă, energizare, încurajarea concentrării.

Această combinație complexă de uleiuri esențiale poate aduce beneficii pentru multiple aspecte ale sănătății, inclusiv fizică, mentală și emoțională. Este important să ajustați proporțiile în funcție de preferințele personale și să luați în considerare reacțiile individuale. 


Beneficii:

Amestecul de uleiuri esențiale  poate oferi o serie de beneficii pentru sănătate și bunăstare. Este important să rețineți că beneficiile pot varia în funcție de reacțiile individuale și de modul în care fiecare persoană răspunde la aceste arome. Iată câteva dintre beneficiile posibile ale acestui amestec:

Relaxare și Reducerea Stresului:

Uleiurile esențiale precum cedarwood, bergamot, cypress și lemon pot contribui la relaxare și reducerea nivelului de stres.

Energizare și Stimulare Mentală:

Aromele proaspete și lemnoase, precum pine, orange și siberian fir, pot avea un efect energizant și pot stimula concentrarea mentală.

Sprijin pentru Sistemul Respirator:

Uleiurile de eucalipt, cinnamon bark și cinnamon leaf pot contribui la deschiderea căilor respiratorii și la susținerea sănătății sistemului respirator.

Echilibru Emoțional:

Uleiurile esențiale de bergamot, rosewood și nagarmotha pot contribui la echilibrarea emoțională și la îmbunătățirea stării de spirit.

Sprijin pentru Sistemul Digestiv:

Uleiurile de cinnamon bark și star anise pot avea beneficii asupra sistemului digestiv și pot sprijini confortul digestiv.

Stimularea Circulației:

Aromele de cyprus și cinnamon bark pot contribui la stimularea circulației, aducând beneficii pentru sistemul cardiovascular.

Revigorare și Tonifiere:

Uleiurile de pine, lemon și orange pot oferi o senzație de revigorare și tonifiere, aducând un impuls de energie.

Îmbunătățirea Concentrației:

Uleiurile de siberian fir, lemon și cinnamon leaf pot ajuta la îmbunătățirea concentrării și clarității mentale.

Antiseptic și Purificare:

Uleiurile de lemon, eucalypt și cinnamon pot avea proprietăți antiseptice, contribuind la purificarea aerului din jur.

Sprijin pentru Somn Odihnitor:

Aromele relaxante ale cedarwood și bergamot pot contribui la pregătirea pentru somn și la îmbunătățirea calității acestuia.


Modalitati de folosire

Există mai multe modalități de folosire a amestecului de uleiuri esențiale menționat. Iată câteva dintre cele mai comune modalități de utilizare:

Difuzor de aromă:

Adăugați câteva picături din amestecul de uleiuri esențiale într-un difuzor de aromă. Acesta va dispersa aromele în cameră, creând un mediu plăcut și oferind beneficii pentru starea de spirit și respirație.

Masaj:

Diluați amestecul cu un ulei purtător (cum ar fi uleiul de migdale dulci sau uleiul de jojoba) și utilizați-l pentru masaj. Acest lucru poate aduce beneficii pentru relaxare musculară, circulație și echilibru emoțional.

Baie relaxantă:

Adăugați câteva picături de ulei esențial în amestec la apa de baie. Aceasta poate crea o experiență relaxantă și revigorantă pentru întregul corp.

Inhalare directă:

Inhalarea directă a amestecului din palme poate oferi beneficii rapide pentru claritatea mentală și starea de spirit. Puteți, de asemenea, utiliza o batistă sau un inhalator personal.

Spray ambiental:

Adăugați amestecul de uleiuri esențiale la un spray cu apă și pulverizați în cameră pentru a improspăta aerul și pentru a crea o atmosferă plăcută.

Ulei de corp sau loțiune:

Adăugați câteva picături din amestecul de uleiuri esențiale în uleiul de corp sau în loțiune și aplicați pe piele pentru a beneficia de aromele și proprietățile lor.

Perne aromate sau saculețe odorizante:

Adăugați câteva picături pe o pernă sau într-un saculeț odorizant pentru a aduce aromele plăcute în zona de somn sau în dulapuri.


Precautii

Utilizarea uleiurilor esențiale necesită atenție și respectarea unor precauții pentru a evita eventualele reacții adverse. Iată câteva precauții generale pe care ar trebui să le luați în considerare:

Diluare: Uleiurile esențiale sunt puternice și ar trebui întotdeauna să fie diluate într-un ulei purtător înainte de aplicare pe piele. A se evita aplicarea directă, mai ales pe pielea sensibilă.

Test preliminar: Înainte de utilizarea pe o suprafață mai mare a pielii, efectuați un test preliminar pe o mică porțiune a pielii pentru a verifica dacă există reacții alergice sau iritații.

Evitați contactul cu ochii și membranele:Evitați contactul direct cu ochii și membranele mucoase. În caz contrar, clătiți imediat cu apă și consultați un medic în caz de iritații persistente.

Nu ingerati:

Evitați expunerea directă la soare:Unele uleiuri esențiale, cum ar fi cele de citrice, pot crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV. Evitați expunerea directă la soare după aplicarea acestor uleiuri.

Folosiți cu precauție în timpul sarcinii și alăptării  Femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să evite anumite uleiuri esențiale sau să ceară sfatul unui profesionist în domeniul sănătății înainte de utilizare.

Consultați un specialist în aromaterapie:Dacă aveți probleme de sănătate preexistente sau luați medicamente, consultați un specialist în aromaterapie sau un profesionist în domeniul sănătății înainte de a utiliza uleiuri esențiale.

Păstrați uleiurile departe de copii și animale de companie:Depozitați uleiurile esențiale în locuri sigure, departe de copii și animale de companie, deoarece acestea pot fi toxice pentru ei.

Calitatea uleiurilor: Utilizați uleiuri esențiale de înaltă calitate, de la surse de încredere, pentru a evita contaminarea sau aditivii nedoriti.

Este important să vă adaptați utilizarea uleiurilor esențiale la nevoile și condițiile individuale. Dacă aveți îndoieli sau întrebări, consultați întotdeauna un specialist în aromaterapie sau un profesionist în domeniul sănătății pentru sfaturi personalizate.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie