WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
BINE ATI VENIT !! INREGISTREAZA-TE SI FOLOSESTE CODUL AOILS IN COSUL DE CUMPARATURI SI VEI AVEA
REDUCERE 10 % PENTRU PRIMA COMANDA. TRANSPORTUL ESTE 20 LEI SI GRATUIT PENTRU COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 200 LEI!

SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml

SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml
SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml
SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml
Nou
SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml
SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml
SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml
SET cadou cu uleiuri esentiale ANTIRID-7 uleiuri esentiale-75ml
Cost unic de transport: 20 lei;
Perioada de livrare 1-3 zile lucratoare;
Plata comenzii se face la livrare sau cu cardul online;
475,00Lei
Fără TVA: 475,00Lei
 • Stoc: In Stoc
 • Model: 112
 • Greutate: 300.00g
 • Dimensiune: 18.00cm x 15.00cm x 6.00cm
 • SKU: AMZ-112

Setul de uleiuri esențiale antirid este o combinație interesantă de uleiuri cunoscute pentru potențialele lor beneficii pentru îngrijirea pielii și reducerea semnelor de îmbătrânire. Iată o descriere a fiecărui ulei esențial din acest set:


Vetiver: Uleiul esențial de vetiver este cunoscut pentru aroma sa profundă, terestră și lemnosă. Acest ulei poate ajuta la stimularea regenerării celulare și poate sprijini hidratarea pielii. De asemenea, are proprietăți antioxidante care pot ajuta la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi.

Palisandru: Uleiul esențial de palisandru emană o aromă dulce, lemnoasă și exotică. Acesta are proprietăți calmante și hidratante, putând ajuta la menținerea elasticității pielii și la reducerea aspectului liniilor fine.

Ylang Ylang: Cu o aromă florală și exotică, uleiul esențial de ylang-ylang poate ajuta la echilibrarea producției de sebum a pielii și la menținerea unui aspect sănătos al acesteia. De asemenea, poate sprijini starea de bine emoțională, reducând stresul care poate contribui la îmbătrânirea prematură a pielii.

Mușcată: Uleiul esențial de mușcată are proprietăți astringente și poate ajuta la stimularea circulației sângelui la nivelul pielii. Aceasta poate contribui la regenerarea celulelor pielii și la menținerea unui aspect mai tânăr.

Tămâie: Uleiul esențial de tămâie este cunoscut pentru proprietățile sale de regenerare celulară și de întărire a pielii. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, ceea ce îl face potrivit pentru a combate semnele de îmbătrânire.

Patchouli: Cu o aromă bogată, condimentată și lemnoasă, uleiul esențial de patchouli are proprietăți regenerative și hidratante pentru piele. Poate ajuta la reducerea aspectului cicatricilor și a ridurilor.

Lavandă: Uleiul esențial de lavandă are proprietăți calmante și de regenerare. Acesta poate contribui la reducerea inflamației pielii și la promovarea vindecării.

Iată rețete pentru un amestec de uleiuri esențiale antirid :


Amestec Uleiuri Antirid "Eternal Youth":

4 picături Ulei esențial de tămâie

3 picături Ulei esențial de vetiver

3 picături Ulei esențial de patchouli

2 picături Ulei esențial de lemn de trandafir

2 picături Ulei esențial de Ylang-Ylang (din sticluța de 5 ml)

2 picături Ulei esențial de mușcată (din sticluța de 5 ml)

2 picături Ulei esențial de lavandă grosso (din sticluța de 5 ml)

Diluați aceste picături într-o sticluță de sticlă întunecată și adăugați un ulei purtător, cum ar fi ulei de jojoba sau ulei de migdale dulci, pentru a completa amestecul. Acest amestec poate fi aplicat pe piele în zona feței și a gâtului după curățarea pielii. Uleiurile esențiale selectate pot ajuta la susținerea hidratării și la îmbunătățirea aspectului pielii, dar rețineți că rezultatele pot varia de la persoană la persoană.


Înainte de a utiliza aceste uleiuri esențiale pe piele, efectuați un test de sensibilitate pe o mică porțiune a pielii pentru a verifica reacția individuală. De asemenea, consultați un specialist în aromaterapie sau un profesionist medical în cazul în care aveți orice afecțiuni medicale preexistente sau sunteți gravidă.

Amestec Hidratant Antirid "Radiant Glow":


4 picături Ulei esențial de tămâie

3 picături Ulei esențial de vetiver

2 picături Ulei esențial de patchouli

2 picături Ulei esențial de lemn de trandafir

2 picături Ulei esențial de Ylang-Ylang (din sticluța de 5 ml)

2 picături Ulei esențial de lavandă grosso (din sticluța de 5 ml)

1 picătură Ulei esențial de muscată (din sticluța de 5 ml)

Diluați aceste picături într-o sticluță de sticlă întunecată și completați amestecul cu un ulei purtător, cum ar fi ulei de jojoba sau ulei de argan. Această combinație poate oferi hidratare și nutriție pielii, ajutând la menținerea unui aspect radiant și tânăr.


Pentru ambele rețete, puteți să ajustați cantitățile uleiurilor esențiale în funcție de preferințele dvs. de arome și de sensibilitatea pielii. Asigurați-vă că efectuați un test de sensibilitate pe o porțiune mică de piele înainte de a aplica amestecul pe față și că respectați diluția corespunzătoare în uleiul purtător.


Rețineți că, în timp ce uleiurile esențiale pot avea beneficii pentru piele, rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele și de reacțiile individuale. Dacă aveți orice afecțiuni cutanate preexistente sau sunteți în tratament pentru piele, este recomandat să consultați un specialist în aromaterapie sau un dermatolog înainte de a utiliza aceste amestecuri în scopuri cosmetice.


Amestec Regenerant Antirid "Youthful Renewal":


4 picături Ulei esențial de vetiver

3 picături Ulei esențial de lemn de trandafir

3 picături Ulei esențial de patchouli

2 picături Ulei esențial de tămâie

2 picături Ulei esențial de Ylang-Ylang (din sticluța de 5 ml)

2 picături Ulei esențial de muscată (din sticluța de 5 ml)

1 picătură Ulei esențial de lavandă grosso (din sticluța de 5 ml)

Diluați aceste picături într-o sticluță de sticlă întunecată și completați cu un ulei purtător, cum ar fi ulei de jojoba sau ulei de argan. Acest amestec are potențialul de a sprijini regenerarea celulară și de a susține pielea în menținerea unui aspect tineresc.


După cum înainte, asigurați-vă că efectuați un test de sensibilitate pe o mică porțiune de piele înainte de a aplica amestecul pe față și că respectați diluția adecvată în uleiul purtător.


Rețineți că rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele și de reacțiile individuale. Consultați un specialist în aromaterapie sau un dermatolog dacă aveți orice afecțiuni cutanate preexistente sau sunteți în tratament pentru piele, înainte de a utiliza aceste amestecuri.

Amestec Hidratant "Skin Nourish":


4 picături Ulei esențial de lavandă grosso

3 picături Ulei esențial de lemn de trandafir

3 picături Ulei esențial de Ylang-Ylang

2 picături Ulei esențial de tămâie

2 picături Ulei esențial de lămâie

1 picătură Ulei esențial de muscată

Diluați aceste picături într-o sticluță de sticlă întunecată și completați cu un ulei purtător, cum ar fi ulei de jojoba, ulei de argan sau ulei de nucă de cocos. Acest amestec poate contribui la hidratarea pielii și la menținerea unui aspect sănătos și strălucitor.

Aplicați amestecul pe piele după duș sau baie, masând ușor în mișcări circulare. Rețineți că rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele și de reacțiile individuale. Efectuați un test de sensibilitate pe o mică porțiune de piele înainte de a aplica amestecul pe o suprafață mai mare.

Dacă aveți pielea sensibilă sau afecțiuni cutanate preexistente, este recomandat să consultați un specialist în aromaterapie sau un dermatolog înainte de a utiliza aceste amestecuri pentru îngrijirea pielii.


Amestec Antirid "Youthful Radiance":


4 picături Ulei esențial de lemn de trandafir

3 picături Ulei esențial de patchouli

3 picături Ulei esențial de tămâie

2 picături Ulei esențial de vetiver

2 picături Ulei esențial de lămâie

1 picătură Ulei esențial de Ylang-Ylang

Diluați aceste picături într-o sticluță de sticlă întunecată și completați cu un ulei purtător de calitate, cum ar fi ulei de jojoba sau ulei de argan. Acest amestec are potențialul de a sprijini elasticitatea pielii și de a ajuta la diminuarea aspectului ridurilor.

Aplicați amestecul pe pielea curată și uscată, masând ușor în mișcări circulare. Acest lucru poate ajuta la absorbția uleiurilor esențiale în piele. De asemenea, puteți utiliza acest amestec în rutina dvs. de îngrijire a pielii, aplicându-l dimineața sau seara.

Amintiți-vă că rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele și de reacțiile individuale. Înainte de a aplica pe întreaga față, efectuați întotdeauna un test de sensibilitate pe o mică porțiune de piele. Dacă aveți pielea sensibilă sau orice afecțiuni cutanate preexistente, vă recomand să discutați cu un specialist în aromaterapie sau cu un dermatolog înainte de a utiliza acest amestec.


Setul contine: 7 uleiuri esentiale 100% pure 4 uleiuri la 15 ml(Tamie,Vetiver,Patcouli,Lemn de tradafir) si 3 uleiuri la 5 ml(Ylang-ylang,Muscata,Lavanda grosso) 1 sticluta de 30 ml de ulei de argan,un roll on de 10 ml ,o pereche de manusi fara talc,o palniuta,o sticluta de 10 ml cu pipeta ,etichete autoadezive.Toate se gasesc intr-o frumoasa cutie de cadou.

VALOAREA PRODUSELOR DIN SET ESTE 550LEI PRETUL SETULUI 475.00LEI .DACA FOLOSITI CODUL AOILS  PRETUL ESTE 427.50 LEI PLUS TRANSPORT GRATUIT.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie