WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
Bine ați venit în lumea AmazingOils! Înregistrați-vă acum și utilizați codul AOILS în coșul de cumpărături pentru a beneficia de o reducere de 10% la toate produsele din coș. Transportul este doar 20 lei și gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Vă mulțumim pentru pentru ca ati ales AmazingOils!

HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml

HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
Nou 2-3 Zile
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
HEAVEN- relaxare si bucurie-RELAX AND JOY-blend de uleiuri esentiale 100%pur-15ml
Cost unic de transport: 20 lei;
Perioada de livrare 1-3 zile lucratoare;
Plata comenzii se face la livrare sau cu cardul online;
149,90Lei
Fără TVA: 149,90Lei
  • Stoc: 2-3 Zile
  • Model: 176
  • Greutate: 47.00g
  • Dimensiune: 25.00cm x 25.00cm x 80.00cm
  • SKU: AMZ-176


Heaven Relax and Joy" este un amestec de uleiuri esențiale pure care promovează relaxarea și bucuria, combinând mai multe note aromatice pentru a crea o experiență olfactivă plăcută și relaxantă..  Acest amestec este format din următoarele uleiuri esențiale:


    Lavandă: Lavanda este cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și calmante. Aroma sa florală și ușor dulceagă poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, inducând o stare generală de relaxare.

    Trandafir: Uleiul esențial de trandafir are o aromă bogată și profundă, cunoscută pentru proprietățile sale de îmbunătățire a stării de spirit și de stimulare a sentimentelor pozitive. De asemenea, poate ajuta la echilibrarea emoțională.

    Ylang Ylang: Aroma exotică și florală a uleiului de Ylang Ylang poate avea efecte relaxante și sedative, contribuind la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea stării generale de bine.

    Geranium: Uleiul esențial de geranium are o aromă echilibrată și dulce-acrișoară, cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce stresul și de a promova relaxarea.

    Tămâie: Tămâia este asociată cu ritualurile de meditație și relaxare datorită aromei sale bogate și lemnoase. Este cunoscută pentru proprietățile sale de înălțare a stării de spirit și de promovare a clarității mentale.

    Davana: Aroma dulce și fructată a uleiului de davana poate avea efecte relaxante și stimulative pentru sistemul nervos, contribuind la îmbunătățirea stării de spirit și a energiei generale.

    Patchouli: Uleiul esențial de patchouli emană o aromă exotică, lemnoasă și terestră, cunoscută pentru proprietățile sale de calmare a minții și de reducere a anxietății.

    Petitgrain: Acest ulei esențial, obținut din frunzele și ramurile verzi ale portocalului amar, are o aromă proaspătă și revigorantă, putând ajuta la inducerea relaxării și la ameliorarea stresului.

    Palisandru: Uleiul esențial de palisandru are o aromă lemnosă și dulceagă, cunoscută pentru efectele sale calmante și echilibrante.

Amestecul "Heaven Relax and Joy", compus dintr-o varietate de uleiuri esențiale pure, poate avea mai multe proprietăți și beneficii, în funcție de proprietățile individuale ale fiecărui ulei și de modul în care acestea interacționează în combinație.

Proprietățile și beneficiile pe care acest amestec le-ar putea avea:

    Relaxare și Reducerea Stresului: Aromele calmante ale lavandei, trandafirului, ylang-ylang, geraniumului și altor uleiuri din acest amestec pot contribui la relaxare și reducerea nivelului de stres. Aceste uleiuri pot ajuta la destinderea minții și a corpului.

    Îmbunătățirea Stării de Spirit: Uleiurile esențiale precum trandafirul, geraniumul și patchouli pot ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea sentimentelor de anxietate sau tristețe. Aromele lor pot avea efecte stimulative asupra emoțiilor pozitive.

    Echilibrare Emoțională: Aromele diverse din amestec pot contribui la echilibrarea emoțională, ajutând la gestionarea schimbărilor de dispoziție și a fluctuațiilor emoționale.

    Stimularea Energiei și Vitalității: Aromele revitalizante ale uleiurilor de petitgrain și palisandru, alături de altele din amestec, pot ajuta la creșterea nivelului de energie și la revitalizarea stării generale.

    Inducerea Relaxării și Somnului Odihnitor: Aromele relaxante ale lavandei, trandafirului și a altor uleiuri din amestec pot contribui la inducerea unui somn odihnitor și la îmbunătățirea calității somnului.

    Promovarea Stării de Bine: Amestecul poate avea un efect general de promovare a stării de bine, contribuind la o atitudine mai pozitivă și la un sentiment crescut de confort.

    Aromaterapie și Meditație: Datorită uleiurilor precum tămâia și patchouli, amestecul poate fi folosit în scopuri de meditație și aromaterapie, ajutând la crearea unui mediu propice pentru practici de relaxare și introspecție.

    Ameliorarea Tensiunii Musculare: Unele uleiuri din amestec, cum ar fi lavanda și geraniumul, pot avea proprietăți antispastice și antiinflamatorii, putând contribui la ameliorarea tensiunii musculare sau a disconfortului fizic minor.

Modalitati de folosire

Difuzare în aer:

Adaugă câteva picături din amestec într-un difuzor de aromaterapie pentru a dispersa aromele în aer. Acest lucru poate crea o atmosferă relaxantă în încăpere și poate ajuta la ameliorarea stresului și a tensiunii.

Baie aromaterapeutică:

Adaugă 5-10 picături din amestec în cada cu apă caldă înainte de a lua o baie. Aroma plăcută a uleiurilor esențiale poate contribui la relaxare și la îmbunătățirea stării de spirit.

Masaj:

Diluează amestecul într-un ulei purtător, cum ar fi uleiul de migdale dulci sau uleiul de cocos, și utilizează-l pentru masaj. Acesta poate ajuta la relaxarea mușchilor tensionați și la promovarea relaxării generale.

Inhalare directă:

Adaugă câteva picături pe o batistă sau pe un șervețel și inhalează adânc aroma amestecului. Acest lucru poate avea un efect imediat asupra stării tale de spirit și a nivelului de relaxare.

Pilow spray sau amestec pentru lenjerie:

Diluează câteva picături din amestec într-un recipient cu apă și pulverizează amestecul pe pernă sau pe lenjeria de pat înainte de culcare. Acesta poate ajuta la promovarea unui somn odihnitor și liniștit.

Amestec în produse cosmetice:

Adaugă câteva picături din amestec în produsele cosmetice pe care le utilizezi zilnic, cum ar fi cremele, loțiunile sau săpunurile. Acest lucru poate conferi beneficiile uleiurilor esențiale pielii și poate oferi o experiență plăcută în timpul îngrijirii personale.

Aromaterapie directă:

Adaugă câteva picături pe o bucata de pasla pe care o poți purta cu tine pentru a beneficia de aromele uleiurilor esențiale pe tot parcursul zilei.


Precautii

Diluție: Înainte de a aplica amestecul pe piele, este recomandat să-l diluezi într-un ulei purtător, cum ar fi uleiul de migdale dulci sau uleiul de cocos. Acest lucru ajută la reducerea riscului de iritații cutanate.

Test de sensibilitate: Înainte de a utiliza acest amestec pe o zonă mai extinsă a pielii, efectuează un test de sensibilitate. Aplică o cantitate mică de amestec diluat pe o mică porțiune de piele și observă dacă apare vreo reacție adversă, cum ar fi roșeață, mâncărime sau iritație. Dacă apare o reacție negativă, nu utiliza amestecul pe pielea respectivă.

Evitarea ochilor și mucoaselor: Evită contactul direct cu ochii, gura și nasul. Uleiurile esențiale pot fi iritante pentru aceste zone sensibile.

Utilizare internă: Unele uleiuri esențiale pot fi potențial toxice dacă sunt consumate intern. În general, nu se recomandă să consumi uleiurile esențiale, inclusiv acest amestec, în mod intern fără sfatul unui specialist în aromaterapie sau medic.

Utilizarea în timpul sarcinii și alăptării: Dacă ești gravidă sau alăptezi, este recomandat să consulți un medic sau un specialist în aromaterapie înainte de a utiliza orice amestec de uleiuri esențiale.

Alergii sau sensibilități: Dacă ai cunoscut alergii sau sensibilități la oricare dintre uleiurile esențiale din acest amestec, evită utilizarea sa.

Interacțiuni cu medicamente: Dacă urmezi tratamente medicale sau iei medicamente, discută cu medicul înainte de a utiliza acest amestec de uleiuri esențiale.

Copii și animale de companie: Unele uleiuri esențiale pot fi prea puternice pentru pielea sensibilă a copiilor sau pot fi toxice pentru animalele de companie. Asigură-te că amestecul nu este accesibil pentru copii sau animale și consultă un specialist înainte de a-l utiliza în preajma acestora.

Utilizare în spații închise: Dacă difuzezi acest amestec într-un spațiu închis, asigură-te că îl faci într-o zonă bine ventilată și că nu există persoane sau animale sensibile la uleiuri esențiale în încăpere.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie