WhatsApp
Alege categoria
Cosul tau
Bine ați venit în lumea AmazingOils! Înregistrați-vă acum și utilizați codul AOILS în coșul de cumpărături pentru a beneficia de o reducere de 10% la toate produsele din coș. Transportul este doar 20 lei și gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Vă mulțumim pentru pentru ca ati ales AmazingOils!

VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml

VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
Nou 2-3 Zile
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
VITALITY-energie pozitiva-UPLIFT ENERGIZER-therapeutic pure oil blend-15ml
Cost unic de transport: 20 lei;
Perioada de livrare 1-3 zile lucratoare;
Plata comenzii se face la livrare sau cu cardul online;
98,00Lei
Fără TVA: 98,00Lei
  • Stoc: 2-3 Zile
  • Model: 185
  • Greutate: 47.00g
  • Dimensiune: 25.00mm x 25.00mm x 80.00mm
  • SKU: AMZ-135


"Vitality-Uplift Energizer" este un amestec terapeutic pur de uleiuri esențiale într-o sticluță de 15 ml, creat pentru a oferi beneficii de vitalitate, revigorare și energizare. Acest amestec conține o selecție de uleiuri esențiale prețioase, fiecare având propriile proprietăți și arome unice. Iată o descriere detaliată a fiecărui ulei esențial din compoziție și modul în care contribuie la acest amestec:

    Eucalyptus: Uleiul esențial de eucalipt este cunoscut pentru proprietățile sale de deschidere a căilor respiratorii, revitalizare și claritate mentală. Aroma sa proaspătă și înțepătoare poate adăuga o notă răcoritoare în amestec.

    Lemon: Uleiul esențial de lămâie este revigorant și energizant. Aroma sa luminoasă și citrică poate sprijini starea de spirit și claritatea mentală.

    Orange: Uleiul esențial de portocală are o aromă dulce și revigorantă. Este cunoscut pentru a sprijini vitalitatea, optimismul și starea de bine generală.

    Grapefruit: Uleiul esențial de grapefruit are o aromă proaspătă și revitalizantă. Poate ajuta la stimularea metabolismului și poate contribui la o stare de energie crescută.

    Lemongrass: Uleiul esențial de lemongrass are un miros citric și vibrant. Este cunoscut pentru proprietățile sale de revigorare și pentru susținerea sistemului digestiv.

    Rosemary: Uleiul esențial de rozmarin are o aromă stimulantă și clarificatoare. Poate sprijini starea de alertă mentală și poate încuraja concentrarea.

    Mentha piperita (Peppermint): Uleiul esențial de mentă are un miros proaspăt și răcoritor. Acesta poate sprijini energizarea, concentrarea și relaxarea mușchilor.

    Geranium: Uleiul esențial de pelargoniu (geranium) are o aromă florală și echilibrantă. Poate contribui la starea de relaxare și la echilibrarea emoțională.

     Ienupar.Energizare și vitalitate: Aroma lemnoasă și proaspătă a ienuparului poate aduce o notă de prospețime și energie la amestec. Aceasta poate completa beneficiile uleiurilor esențiale de mentă și grapefruit pentru a sprijini starea de alertă și vitalitatea

    Holy Basil (Tulsi): Acest ulei esențial este cunoscut pentru proprietățile sale de adaptogen, care pot ajuta organismul să facă față stresului și să mențină echilibrul. De asemenea, are potențiale beneficii pentru sistemul respirator și poate sprijini relaxarea mintală.

    Ylang Ylang: Aroma florală și dulce a Ylang Ylang poate aduce o notă exotică și sedativă la amestec. Acest ulei esențial este asociat adesea cu reducerea stresului si îmbunătățirea stării de spirit


Proprietăți:

Revigorant: Aromele proaspete și citrice din amestec pot ajuta la revigorarea simțurilor și la creșterea nivelului de energie.

Stimulant mental: Uleiurile esențiale precum rozmarinul și eucaliptul pot stimula concentrarea și claritatea mentală.

Antidepresiv: Notele citrice și aromele proaspete pot avea un efect pozitiv asupra stării de spirit, contribuind la reducerea stresului și a sentimentelor de tristețe.

Dezinfectant: Unele uleiuri din compoziție, cum ar fi lămâia, portocala și lemongrass-ul, pot avea proprietăți dezinfectante și antibacteriene.

Anti-astenic: Uleiurile precum portocala și grapefruit-ul pot ajuta la combaterea stării de oboseală și a lipsei de energie.

Tonifiant: Uleiul de rozmarin poate avea proprietăți tonifiante și poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui.


Beneficii:

Energizare naturală: Amestecul poate oferi o energizare naturală, ajutându-te să fii mai alert și mai activ.

Stimulare mentală: Aromele amestecului pot sprijini starea de alertă mentală și concentrarea, fiind potrivit pentru perioadele de lucru sau învățare.

Creșterea stării de spirit: Notele citrice și prospătetea amestecului pot contribui la îmbunătățirea stării de spirit și a bunăstării emoționale.

Combaterea oboselii: Aromele amestecului pot ajuta la combaterea senzației de oboseală și pot revitaliza simțurile.

Claritate mentală: Uleiurile de rozmarin și eucalipt pot susține claritatea și concentrarea mentală, fiind benefice în timpul activităților intelectuale.

Îmbunătățirea atmosferei: Difuzarea acestui amestec în spațiul tău poate îmbunătăți atmosfera și poate aduce o notă de prospețime și energie.

Sprijin pentru sistemul respirator: Unele uleiuri din compoziție, precum eucaliptul și lemongrass-ul, pot avea beneficii pentru sănătatea căilor respiratorii.

Îmbunătățirea concentrării: Aromaterapia cu acest amestec poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a randamentului mental.

Împrospătarea spațiului: Amestecul poate contribui la curățenia și prospețimea spațiului în care este difuzat sau utilizat.


Modalitati de folosire
Acest amestec terapeutic de uleiuri esențiale "Vitality-Uplift Energizer" poate fi folosit într-o varietate de moduri pentru a sprijini starea de bine și a beneficia de proprietățile uleiurilor esențiale. Iată câteva modalități de folosire:

    Aromaterapie cu Difuzor:

    Adăugați câteva picături din amestecul de uleiuri esențiale într-un difuzor pentru a umple încăperea cu aroma sa revigorantă și pentru a sprijini starea de spirit și energizarea. Aceasta este o modalitate excelentă de a crea o atmosferă plăcută și benefică.

    Inhalare Directă:

    Adăugați câteva picături pe un șervețel sau în palme, apoi inhalați profund aroma amestecului. Aceasta poate ajuta la stimularea energiei și la îmbunătățirea stării de spirit.

    Baie Aromaterapeutică:
    Adăugați câteva picături în apa caldă a băii pentru a vă bucura de aroma revigorantă și pentru a sprijini relaxarea și revitalizarea. Asigurați-vă că amestecul este bine dispersat în apă înainte de a intra în cadă.

    Masaj:
    Diluați câteva picături din amestec într-un ulei purtător (cum ar fi uleiul de nucă de cocos sau de migdale dulci) și utilizați-l pentru masaj. Acesta poate ajuta la relaxarea mușchilor și la revitalizare.

 
Este important să diluați amestecul într-un ulei purtător adecvat înainte de aplicare pe piele și să urmați instrucțiunile producătorului pentru fiecare tip de utilizare.

În utilizarea acestui amestec terapeutic de uleiuri esențiale "Vitality-Uplift Energizer", este important să țineți cont de următoarele atenționări pentru a asigura o experiență sigură și eficientă:

    Diluție Corectă: Întotdeauna diluați amestecul într-un ulei purtător adecvat înainte de a-l aplica pe piele. O diluție tipică este de aproximativ 1-2% ulei esențial în ulei purtător.

    Sensibilitate Cutanată: Dacă aveți pielea sensibilă sau reactivă, efectuați un test de aplicare pe o mică porțiune a pielii pentru a evalua reacția înainte de utilizare extinsă.

    Evitați Contactul Cu Ochiul: Evitați contactul direct cu ochii sau membranele mucoase. În caz de contact accidental, clătiți cu apă din abundență.

    Fototoxicitate: Uleiurile citrice precum lămâia, portocala și grapefruit pot avea potențial fototoxic, ceea ce înseamnă că pot provoca reacții cutanate în caz de expunere la soare. Evitați expunerea pielii tratate cu uleiuri citrice la lumina solară directă timp de cel puțin 12 ore.

    Sarcină și Alăptare: Înainte de a utiliza în timpul sarcinii sau alăptării, consultați medicul pentru a vă asigura că acest amestec este potrivit.

    Copii și Animale de Companie: Utilizați cu prudență în prezența copiilor sau animalelor de companie. Uleiurile esențiale pot fi puternice și pot necesita diluție adecvată.

    Consultare Profesională: Dacă aveți afecțiuni medicale preexistente sau luați medicamente, consultați un medic înainte de utilizare.

    Utilizare Internă: Nu se utilizeaza intern.

Respectând aceste atenționări și urmând instrucțiunile de utilizare corespunzătoare, puteți beneficia în siguranță de proprietățile terapeutice ale acestui amestec de uleiuri esențiale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie